Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man bogsera med en 2008 Ford Taurus SEL

Även Taurus namnskylten har funnits sedan mitten av 1980-talet, under 2008 Taurus var i huvudsak en omdöpt Ford Five Hundred, en modell som upphörde 2007. 2008 års Ford Taurus kom i tre utföranden, med SEL är det mid-level erbjudande tillsammans med basen Taurus och Taurus Limited. Alla Taurus utföranden kom med en 263-hästkrafter V-6 motor. Enligt 2008 års Ford Taurus Ägarhandbok, med rätt förberedelser ditt fordon är kan bogsera en liten släpvagn, som en pop-up husbil eller en nyttofordonstrailer. Saker du behöver
lastbärande skumt
Hitch bollen
Skiftnyckel
Låsbricka
Nut
Jack handtag
Visa fler instruktioner

1

in skaftet på en 1 7/8-inch eller 2-tums DRAGKROK (beroende på din trailer) i hålet i skumt mottagaren på baksidan av din Taurus. Fäst bollen med en låsbricka och mutter dras åt med en skiftnyckel i en medurs.
2

Tillbaka upp bilen så att kroken bollen vilar under dragkroken. Använd en hjälpare som hjälper dig vid behov. Sänk dragkroken genom att vrida jack handtaget moturs tills den är helt indragen och tunga släpet vilar på dragkroken. Säkra skumt genom att skjuta låset framåt tills den snäpper på plats.
3

Anslut släpets säkerhets kedjor till bilens dragkrok. Enligt 2008 Taurus Ägarhandbok, korsa kedjorna under dragkroken och placera krokarna i slutet av kedjelänkarnas i hålen som finns för detta ändamål på dragkroken. Lämna tillräckligt med slack i kedjorna så att du kommer att kunna förhandla svängar utan att binda kedjorna.
4

Anslut släpets loss kontakten till uttaget nära dragkroken på din Taurus. Slå på dina lampor och blinkers. Kontrollera lamporna på baksidan av din släpvagn och ersätta döda lampor om det behövs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146609.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.