Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Högsta ålder Restriktioner för en Kalifornien Körkort

I Kalifornien finns det ingen maximal körning ålder. Alla invånare med en Kalifornien körkort måste klara ett körprov på begäran. Detta innebär pensionärer som inte kan passera någon del av testet, eller anses olämplig att köra, kan behöva genomgå en omprövning process. Detta kan resultera i restriktioner på sina licenser. En Begränsad Körkort

Begränsningar är villkor som ställs på en persons tillstånd att se till att personen kör säkert. Den vanligaste begränsningen är ett krav att bära glasögon eller kontaktlinser. Andra begränsningar inkluderar begränsande när en person får köra, som endast under dagtid eller bara för arbete, eller som kräver en särskild mekanisk anordning för bilen.
Obligatoriska Begränsningar
< p> Den California Department of Motor Vehicles innebär restriktioner för när en person får köra, samt kräver glasögon eller mekaniska anordningar på fordon. Statliga lagar, dock mandat restriktioner för förare som är inblandade i en allvarlig krasch, dömd för rattfylleri, eller laddat med vårdslös, försumlig eller inkompetent.
Begränsningar Kräv Re-examination

Innan en begränsning på din licens, bedriver staten en omprövning. Omtentamenstillfällen kan bero på olika faktorer. Läkare måste rapportera förhållanden som kan leda till medvetslöshet eller störa din förmåga att köra bil. Lagen kräver också utryckningspersonal att rapportera vissa sjukdomstillstånd i människor som de behandlar. Efter olyckor, poliser rapporterar ofta förarna de anser osäkra att köra. Poliser kan också begära en omedelbar omprövning för sådana förare. Flera kör kränkningar på din post, eller brev från oroliga anhöriga kan också föranleda en omprövning.
Omprövningen Process

En omprövning kan innebära en synundersökning, ett skriftligt prov och /eller ett körprov. Det kan också innebära en DMV utfrågning med frågor om din hälsa, sjukdomshistoria och drivande historia. Du kan behöva tillhandahålla medicinsk information eller andra dokument. Omtentamenstillfällen vid en DMV Hearing Officer, som granskar alla bevis och bestämmer den bästa tillvägagångssättet. Du kommer att få meddelande om beslutet skriftligen. Du har rätt att överklaga beslutet.
Vanliga restriktioner för äldre förare

flesta restriktioner för äldre förare innebär vision och kräver vanligen föraren att bära glasögon eller kontaktlinser . Andra vanliga begränsningar är att lägga en sidospegel, inte köra på motorvägar, ingen mörkerkörning, ingen körning under rusningstid, och kuddar för att höja sitthöjden eller ge stöd för ryggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146603.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.