Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bälteskudde förordningar i Michigan

Den 1 juli 2008 fick Michigan bilbarnstolar lagar tuffare. Bältesstolar blev obligatoriskt för barn i en viss ålder och storlek. Denna förstärkning av Michigan lag hjälpte staten uppnå högsta betyget "bra" av Insurance Institute for Highway Safety för sin säkerhet barnet passagerarnas föreskrifter. Michigan Child Restraint Lag

Generellt omfattar Michigans bilbarnstol lag barn från födseln till 15 års ålder, enligt IIHS. Föräldrar och andra vårdnadshavare skall trygga barn 7 och under och minst 57-inches tall i en bilbarnstol. Barn i åldrarna 8 och 15 eller åtminstone 57-inches tall kan använda ett bilbälte för vuxna. I juli 2008 förutom lagen säger att barn måste få en bälteskudde tills de är antingen 8 år eller fyra fot, 9-inches tall. Michigan avgifter en $ 10 böter för brott.
Undantag

Michigan lagen säger att bilbarnstolen lagen inte gäller för bussar, däribland skolbussar, taxibilar, motorcyklar, mopeder och andra motorfordon som inte är skyldiga att ha säkerhetsbälten enligt federal kod. Barn med en avskräckande medicinskt tillstånd eller som är fysiskt olämpliga eller vars kroppsstorlek utesluter deras förmåga att använda en bilbarnstol är också undantagna.
Booster Seat Funktion

As Safe Barn Michigan råder, måste bältesstolar användas med en skuldra /höftbälte kombination. Bältesstolar uppfostra barn upp så att säkerhetsbältet passar dem ordentligt. Utan en bälteskudde, säkerhetsbälten ligger ofta över halsen på ett barn i stället för över axeln. Safe Kids Michigan föreslår att hålla ditt barn i en framåtvänd bilbarnstol tills de är minst 40 pounds. Bältesstolar finns i två varianter: en med ingen tillbaka där bilens nackstöd används för stöd och en annan med en rygg som ger huvud och nacke support Addera Booster Seat Betydelse
.

Enligt Michigan State Senator Michelle A. McManus, som stödde 2008 bälteskudde lag, 90 procent av barn mellan 4 och 8 som är allvarligt skadad vid bilolyckor är inte ridning i bältesstolar. Safe Kids Michigan förespråkar för tuffa lagar bilbarnstolar, notera att trafikolyckor är den vanligaste dödsorsaken för barn under 14 i tillståndet. Innan den nya lagen, Safe Kids rapporterar att endast 14,4 procent av Michigan 4-till-8-åringar använt bältesstolar.
Child Restraint bruk och missbruk

Du måste väl använda en bilbarnstol, inklusive en bältesstol, för att det ska vara mest effektiva. I en studie utförd av Wayne State University i Michigan Office of Highway Safety Planering, fann forskarna att ett vanligt fel som gjorts av Michigan föräldrar och vårdgivare använde en bälteskudde för tidigt, särskilt före ålder 4. Rapporten krediter uppmärksamhet samlat den nya bälteskudde lag för 94,2 procent använder skattesats för alla enheter barnsäkerhetsanordningar bland barn 4 och under. Trots detta ökade användningen hastighet under tidigare år, sitter missbruk för sådana anordningar på 77,8 procent.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146600.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.