Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Lägga till information nödtelefon till ditt körkort

Inklusive krisinformation på ett körkort kan hjälpa myndigheterna lokalisera familjen snabbt och enkelt, i händelse av en medicinsk eller bil nödsituation. Lägga denna information till ett körkort är enkel och kan göras online eller i person på en lokal Department of Motor Vehicles plats. Saker du behöver
Social Security-kort
Körkort
Pass
Identification card
Visa fler instruktioner
Lägga Emergency Kontaktinformation
1

Kontakta den lokala avdelningen av motorfordon (DMV), antingen online eller i person. Vissa stater har online-databaser där kontaktinformation i en nödsituation kan läggas hemifrån med lätthet.
2

lämna de uppgifter som krävs av DMV nätet. Denna information omfattar aktuell körkort nummer, födelsedag, och socialförsäkringsnummer. Personligen kommer förarna att behöva ge den verkliga tillstånd och Social Security-kort och kan behöva en andra form av fotolegitimation, såsom pass eller ett statligt utfärdat identitetskort.
3

Bestäm namn och telefonnummer till personer som kan kontaktas i nödfall. Följ stegen som tillhandahålls av webbplatsen genom att mata in nödvändig information. Detta inkluderar körkort nummer, personnummer och födelsedatum. När informationen finns, följ stegen för att lägga till information om telefonnummer vid nödsituationer. I person, fyll i nödvändig information om telefonnummer vid nödsituationer på avsett formulär.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146597.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.