Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Konsekvenser av Street Racing

Street racing är en unsanctioned och olaglig form av biltävlingar. Ända sedan uppfinningen av fordon över hundra år sedan, har människor engagerade i street races. På 1960-talet och 1970-talet, blev muskelbilar med big block motorer trendig och känd för sin snabbhet och kraft. Detta föranledde ägarna till dessa fordon för att testa hastigheten genom att delta i street racing. Street racing är inte bara olagligt, men det är extremt farligt. Som med all farlig verksamhet, det finns konsekvenser. Ibland är dessa konsekvenser är tragiskt. Böter och fängelse
p Om du ertappas street racing av brottsbekämpningen, kommer du att möta en straff. En street racing brott är mycket allvarligare än en vanlig trafik citatet. År 2006 meddelade delstaten Kalifornien invånare som street racing var ett brott i motsats till förseelse. I vissa stater är street racing fortfarande en förseelse,. Dock, är straffet fortfarande strikt
p Om du orsakar en dödsolycka på grund av street racing, du kan spendera så många som 10 år i fängelse om inte mer. Flera gärningsmän kan möta upp till sex månaders fängelse, även om de inte tillfogar död eller skada på annan person. I många stater, kan du möta böter på upp till $ 1000, även om du är en första gången gärningsmannen.
Licens fjädring och uppdämning

Förutom att betala en fint, kan du förlora ditt körkort om denne fälls för street racing. I vissa fall kunde körning privilegier kvar i en återkallas status för upp till ett år.

I många stater, kommer brottsbekämpningen beslagta din bil om de gripa dig för street racing. Kostnaden för att återhämta din bil är dyrt, ibland totalt $ 500 eller mer beroende på hur länge bilen kvar på partiet.
Dödsfall och skador

betala böter och förlora ditt körkort är obehagligt, bleknar det i jämförelse med effekten av att tillfoga skada eller dödsfall på en annan människa. Att köra bil är farligt, men risken förstorar när du deltar i ett street race. Ett enkelt misstag av en av förarna skulle kunna utlösa en tragisk olycka. En punktering eller ett mekaniskt fel kan initiera en olycka. Skador och dödsfall är inte begränsade till deltagare i street racing. Den olagliga sporten street racing är en social händelse i vissa fall, så det finns åskådare som kunde få allvarliga kroppsskador eller dödsfall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146593.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.