Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur bli av Static i en bil

Statisk elektricitet kan vara en olägenhet när som helst, men är särskilt irriterande under de kalla vintermånaderna när inomhus uppvärmning minskar fuktigheten i luften och orsakar statisk. Det verkar vara mer uppenbart när man reser in och ut ur bilen och kan vara farliga på gas pump. Det mest effektiva sättet att bli av med statisk i din bil är att bli av med det på din kropp och från dina bilsäten. Saker du behöver
Vaselin eller glycerin
Vinäger
Plast sprayflaska
flytande sköljmedel
Biltangenter
Visa fler instruktioner
1 < p> återfuktar huden efter dusch med vaselin eller ren glycerin blandat med lite vatten. Torka av med en handduk, men lämna din kropp något fuktig och återfuktar hela kroppen. Låt fukten absorbera innan du sätter på dina kläder. Du bör också göra det ett par gånger om dagen bara på dina händer, eftersom frekvent tvätt torkar ut huden på händerna och göra dem mer benägna att statisk elektricitet. Du kan köpa både artiklar på apotek eller i en rabatt butik. Fuktig hud är mindre benägna att ha statisk elektricitet. Glycerin och vaselin är billiga, men lika effektivt som dyra hudkräm.
2

Blanda 1 tsk. av flytande sköljmedel och en qt. vatten i en ren sprayflaska, som föreslagits av Elcentral hemsida. Spraya detta lätt på din bil säten och mattor med några dagar för att skära ned på sin ledningsförmåga och att öka luftfuktigheten i bilen. Bara fem eller sex sprutar bör omfatta säten och golv.
3

Håll dina bilnycklar och röra vid dem att metalldelen av din bil innan det. Gnistan kan fortfarande förekomma, men det kommer inte chockera fingrarna.
4

Peka på utsidan metallhöljet på din bil när du lämnar bilen. Detta kommer att förhindra chockerande från statisk elektricitet.
5

Tillsätt ca ¼ kopp vit vinäger till dig sköljningen. Detta kommer att mjuka upp dina kläder, lämna dem lukta fräscht och reducerar statisk klänga
6

Använd bomull eller naturliga fibrer, såsom föreslagits av Care2 hemsida. Denna typ av tyg är mindre benägna att ha statisk klänga.
7

Använd flytande sköljmedel i tvätten eller ark mjukmedel i torktumlaren. Dessa kommer att skära ner på statisk klänga. i dina kläder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146590.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.