Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Definition av vårdslös körning

vårdslös körning är en förseelse i de flesta stater. Om dömts för en förseelse brott, kan du bli föremål för böter på $ 250 eller högre. Dessutom kan du möta upp till ett år i fängelse. I vissa stater, definierar begreppet vårdslös körning eller farlig körning vårdslös körning. Det finns olika former av en vårdslös körning förseelser. Juridisk definition

Enligt den juridiska Förklaringar hemsida, är vårdslös körning "att köra ett fordon i en prekär sätt utan att uppmärksamma omständigheter ... och gällande regler, helt bortser från de möjliga följderna av ett driving ... "
fortkörning samt Racing

Körning 20 miles per timme snabbare än de föreskrivna hastighetsbegränsningen kommer att provocera en vårdslös körning stämning, oavsett hastighetsgräns . Om du når eller överskrider 80 miles per timme oavsett uppdrag hastighetsgränsen, är det också en handling av vårdslös körning. Någon typ av street racing är vårdslös körning.

Man måste resa i en rimlig takt beroende på resande omständigheter, såsom trafik eller väderförhållanden. Vårdslös körning inkluderar kör för fort för villkor.
Undkommer polisen eller passerar ett utryckningsfordon

vårdslös körning ingår körning med avsikt att kringgå eller gäcka någon typ av polistjänsteman. Dessutom passerar ett utryckningsfordon, är säkerheten fordon, firetruck, eller brottsbekämpande fordon visar en siren och /eller blinkande ljus om inte annat regisserad av polistjänsteman en handling som omfattas av en vårdslös körning straff.
Förbi en Stoppad Skolbuss

vårdslös körning ingår passerar en skolbuss när den är stoppad och visar stoppskylt signalen, medan den lastning eller lossning passagerare, eller när det stoppas vid en järnvägsövergång. Addera Underlåtenhet att Utbyte av Display rätta signaler

Du måste ge till höger på vägar med trafik hela tiden för att undvika en vårdslös körning stämning. De flesta korsningar har en "avkastning" skylt som visar att du måste ge till höger för enkelriktad trafik. Vårdslös körning ingår också misslyckandet att visa rätt trafiksignaler samtidigt som du kör din bil. Detta innefattar användning av blinkers.
Alla former av osäkra körning

Körning på något sätt som kan hindra korrekt kontroll och säkerhet av fordonen, omgivande fordon eller fotgängare är vårdslös körning. Detta kan innefatta att köra två i bredd på en tvåfilig väg eller enda körfält, passerar två side-by-side bilar samtidigt om inte på en motorväg med mer än tre körfält reser en riktning, passerar ett fordon på en trottoar eller skuldra, passerar ett fordon på en järnvägsövergång, och osäker körning på parkeringsplatser.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146589.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.