Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

2002 Saturn Klagomål

Som av 2009 beslutade GM att dra Saturn varumärket från sin produktion. Det har varit endast 1,303 försäljning per månad, beroende på den riktiga bilen Tips hemsida. Det kunde ha varit på grund av klagomål med några av sina fordon. Några av klagomålen handlar om 2002 Saturn Vue eller L-serien. Om du planerar att köpa en begagnad bil från Saturnus, överväga dina alternativ noga. Problem med styrningen

Vissa människor har stött på problem med styrningen på 2002 Saturn Vue fordon. Vanliga problem är ett gnisslande eller gnisslande ljud när du vrider på ratten och ett skramlande ljud från rattstången. Några andra klagomål inkluderar vätska droppade från ratten på förarens golvmattan.
Färdbromsar och Hydraulik

På 2002 Saturn L-serien, har det funnits oro färdbromsen. Hyllan och dreven från bromsarna skulle lossna. Detta skulle kunna få allvarliga följder på fordonet när man gör vänster eller höger varv. Saturnus förklarade aldrig varför styrningen blev löst. Roten till problemet kan vara en sliten växel som bröt loss från axeln.
Motor och motorkylning

på bilen Klagomål hemsida, där finns många klagomål om motorn och motorns kylsystem för 2002 Saturn Vue. De flesta av klagomålen beror på motorn med en grov eller hård start. Det kan skramla, slipa eller gaspådrag. Klagomål relaterade till kylsystemet inkluderar läckor, ett väsande ljud i luftkonditioneringen, och buller från motorns kylfläkt. Detta kan orsaka allvarliga problem och skador på bilen. Konsumenter som hade dessa problem var tvungen att få dem reparerade av Saturnus.
Vindrutetorkare Underlåtenhet

2002 Saturn L-serien har haft problem med det elektriska systemet och tillbehören. Vissa konsumenter har klagat på vindrutetorkarna. Vid körning i regn, skulle deras vindrutetorkarna sluta fungera. Det fanns en återkallelse på denna bil på grund av tändningen, men företaget misslyckades med att nämna vindrutetorkarna.
Strukturkropp Oro

2002 Saturn Vue har en hel del av klagomål om oväsen kroppsbyggnad. Detta inkluderar ett visslande ljud från utsidan av backspegeln, en clunking eller poppande ljud vid acceleration bilen, och ett gnisslande ljud från innerdörren draghandtag. Denna oro måste ses över av Saturnus eller en bil tekniker. Saturn skulle behöva ta hand om dessa problem. Det var också farhågor om skummaterial sticker ut ur packningen och runt utsidan dörrhandtaget bas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146586.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.