Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Effekterna av bilbältet

De lagar och förkämpar på de positiva effekterna av sammankoppling förklara vikten av säkerhetsbälten. Med 40.000 människor dör varje år på grund av bilolyckor, säkerhetsbälten spelar en viktig roll för att minska dödligheten påverkan av kollisioner. Lades Skydd

ett säkerhetsbälte för trepunkts säkerhetsbälte fasthållningsanordning fokuserar på axlarna, höft och knä. Detta skyddar kroppens inre organ och kontroll är kroppens rörelse framåt vid en krock. Det förhindrar även kraniala och cervical skador genom att minimera huvud och hals rörelse.
Minska antalet dödsolyckor

Enligt National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA), är ett säkerhetsbälte i "första försvarslinje mot skador eller dödsfall" och kan minska dödligheten med 50 procent. Säkerhetsbälten har gjort en enorm inverkan på säkerheten - inte bara i USA, men i hela världen också. Sedan 1975, har säkerhetsbälten sparat 90.725 liv. Enligt Bil-Accidents.com, kan användandet av säkerhetsbälte förhindra mer än 5.500 dödsfall och 132.000 skadade varje år.


Faror för barn Medan säkerhetsbälten ger säkerhet för äldre barn och vuxna, kan de inte helt skydda yngre och mindre barn. Eftersom säkerhetsbälten är utformade för vuxna, barn måste använda en barnstol i syfte att garantera total säkerhet. Det rekommenderas också att barn åka i baksätet tills 12 års ålder. Lagar om ålder och storlek av barn krävs att rida i en bilbarnstol (t.ex. en bilbarnstol eller bältesstol) varierar från stat till stat.
Rättsverkningar

Sedan bilbältet har visat sig ha en gynnsam effekt på antalet dödsoffer i bilolyckor, lagen säger att människor måste använda säkerhetsbälte. Varje underlåtenhet att göra detta kan resultera i en biljett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146585.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.