Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Automotive Backup Camera Installation

Backup kameror används för att se bakom bilen när du backar. De eliminerar den döda vinkeln direkt bakom bilen och kan förhindra accenter, skador och dödsfall. År 2007 över fyra människor dödades och över 260 skadades varje vecka i backup olyckor enligt National Highway Traffic Safety Administration som citeras i "The New York Times." Nästan vem som helst kan installera sin egen backup kamera och kan delas in i två delar, installera trådlösa kameran och installerar bildskärmen. Trådlös

Tidigare backup kamera installation krävs en tråd löpa från monitorn till en kamera i den bakre delen av fordonet, vilket gör installationen svårt. Eftersom trådlös teknik används nu i backup-kameror, är installationen mycket enklare. En trådlös backup kamera kan köpas för mindre än $ 100 och installeras i ett par timmar. Installationen är ganska enkel och består av att installera kameran på bakre registreringsskylten och installerar bildskärmen. Addera Övervaka

Monitorn fästs på instrumentbrädan eller vindrutan ditt fordon. Välj en plats som inte kommer att blockera din syn på instrumentpanelen eller ut genom vindrutan. Rengör området med en vanlig fönsterputs. Avlägsna skyddspappret från basen av skärmen och hålla bildskärmen till det valda området. Anslut strömkabeln till bildskärmen och den andra änden i din cigarettändare. Om du vill permanent hård-wire bildskärmen till ditt fordon makt, följ instruktionerna som följde med din backup kamera. Även om detta är svårare, kommer det att resultera i en mer professionell installation.
Kamera

Kameran drivs av bilens backljus och installeras på botten av din registreringsskylt med maskinvara som medföljde kameran. Du kommer att behöva rutt strömkablarna från botten av din registreringsskylt till din baklykta montering. Du kanske kan göra detta utan att borra hål i den bakre delen av bilen, men om du måste borra ett hål, skydda trådarna med en gummigenomföring. När du har dirigeras strömkabeln från kameran till bakljus området, hitta omvänd lampa trådarna. Den omvända lampan är den enda lampan i svansen lätt montering med en klar lins. Anslut de positiva och negativa kablarna kameran till de positiva och negativa kablarna som går till backup lampan med hjälp av de medföljande Scotch-typ trådanslutningsdon.
Operation

Eftersom kameran är ansluten till backljusen, kommer det att aktiveras endast när du placerar fordonet i omvänd. När kameran slås på, kommer monitorn att vakna upp och se visningen från den bakre delen av fordonet. Backup kameror har ett brett fält-of-view så du bör kunna se någon som är bakom bilen. När du vant din backup kamera använder den kommer att bli en andra natur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146578.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.