Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Fördelar med bilbältet

Om du vägrar att använda bilbälte, ber du om dåliga nyheter. För varje anledning ger inte använda bilbälte, National Safety Council och andra experter disk med verkligheten. Genom att ta en sekund att spänna upp, du inte bara minska risken för skada eller död för dig själv, vuxna passagerare och barn, men också att du sparar pengar, tid och eventuella besvär. Förare och passagerare Safety

När skuldra /lap säkerhetsbälten är slitna, dödlig skada risk för åkande i framsätet tappar 45 procent och måttlig till kritisk skaderisken minskar med 50 procent, enligt National Highway Traffic Safety Administration. NHTSA data visar att bältesanvändningen har ökat stadigt sedan 1994. Under 2008 stod den nationella bältesanvändningen takt 83 procent, en ökning med 1 procent jämfört med 2007. Denna ökning följde en stadig nedgång i antalet motorfordon omkomna fordonspassageraren per mil kört under samma period. Bilbälten räddade livet på 15.383 personer under 2006, NHTSA anteckningar.
Hålla ditt barn säkert

American Academy of Pediatrics hävdar att om du tjänar som ett bra förebild genom knäckning upp, kommer dina barn att utveckla en vana att göra detsamma. I själva verket var de NHTSA rapporterar att i en studie att det omdömet, när en förare var spände, 84 procent av dödligt skadade barn rida ohämmad. Centers for Disease Control och uppskattningar Prevention att om fasthållningsanordningar för människor 5 och äldre var universell, skulle 9000 liv kunna räddas varje år. Motorfordon kraschar är den ledande dödsorsaken bland minderåriga. NHTSA noterar att yngre förare är mindre benägna att hålla barnen. Medan andelen fastspänt stiger med åldern på föraren, vänder det när mor-och farföräldrar är ansvarig. Flera studier bedömts av NHTSA visar att barn som reser med mor-och farföräldrar var mindre benägna att använda bilbarnstolar eller säkerhetsbälten.
Stay Out of Trouble

av Mars 2010, rapporterar Governors Highway Safety Association att 30 stater och District of Columbia har primära lagar säkerhetsbälten. Detta innebär att brottsbekämpning kan dra dig över för det enda syftet att utfärda ett bilbälte citat. Sammankoppling kan bespara dig besväret. Böter för att inte använda bilbälte i primär verkställighet stater varierar från $ 10 för att vara spände i baksätet i North Carolina till $ 200 i Texas, oavsett din sittplats. Vissa stater, inklusive New Mexico, bedöma poäng till ditt körkort för vissa överträdelser av säkerhetsbälten, Insurance Institute for Highway Safety rapporter. Som av mars 2010, kan bilbälte minska bördan av andra trafikförseelser på vissa platser. Wyoming och Arkansas belöning bilbältesanvändningen, enligt IIHS, genom att sätta ned böterna med $ 10 på en primär brott.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146553.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.