Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Arkansas bilbarnstol Lagar

Enligt Arkansas Barnsjukhus (ACH), motorfordon kraschar är den ledande dödsorsaken för barn, födelse till 14 år gammal. Korrekt återhållsamhet i en bilbarnstol eller bilbälte kan förhindra närmare tre fjärdedelar av dessa dödsfall. ACH noterar dock att bilbarnstolar säkerhetskontroller visar nio av tio barn är felaktigt säkrade. Arkansas Child Passenger Protection Law

Arkansas 'Child Passenger Protection Law omfattar barn genom 14 års ålder. Statens bilbälte lagar reglerar minderåriga upp till 18. ACH förklarar att barn ska åka i en ålder-lämpligt bilbarnstol tills de når en ålder av 6 eller väga minst 60 pounds. Föräldrar och andra anhöriga måste hänvisa till tillverkarens riktlinjer för vilken typ av sits - bilbarnstol eller bälteskudde - deras barn behöver. Arkansas lagförordnanden barn mellan 6 och 15 att använda ett bilbälte för vuxna.
Enforcement

Arkansas Child Passenger Protection Law är en primärrätten, påpekar ACH. Detta innebär att du kan stoppas för brott mot denna lag ensam, även om du inte begår ett trafikbrott. ACH rapporterar minsta bötesbelopp för brott är $ 25 per barn. Det maximala bötesbeloppet är 100 kr per barn. Den Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) noterar att, enligt Arkansas 'bilbälte lag, minderåriga mellan 15 och 17 - och alla vuxna - inför en böter på $ 25 för att inte använda bilbälte i framsätet på en bil . Arkansas minskar böter för andra trafikförseelser med $ 10 om du bär på dig säkerhetsbältet när du slutade. IIHS värderar Arkansas Child Law Passenger Protection som "bra", det högsta betyget på sin fyra-gradig skala.
Ålder och Överväganden Vikt

Under Arkansas lag, måste du använda ditt barns ålder och vikt för att bestämma lämplig bilbarnstol för dem. ACH ger riktlinjer. Barn upp till 1 Pount och till 20 pounds bör åka i en bakåtvänd barnstol. Småbarn i åldrarna 1 och 4 och mellan 20 och 40 pounds kräver en framåtvänd bilbarnstol. Mellan 4 och 8 år eller tills de är 57 inches tall, och väger 60 pounds, bör föräldrarna trygga barn i en bälteskudde. Denna rekommendation går längre än vad Arkansas lag mandat. ACH rekommenderar barnen åka i baksätet på en bil tills de är 13.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146532.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.