Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du berätta om din Färgtoning Är Illegal?

Fönster toning är ett bra sätt att hålla värmen och solen ur bilen. Varje stat har lagar som gäller för fönster toning och de flesta stater är mer restriktiva på framrutan på bilen än de andra. Ofta, fönster som brutits för mörkt utgör ett hot mot säkerheten på natten och i imperfekt körförhållanden. Den summa pengar som kan betalas ut i citeringar gör det väl värt att få din toning gjort rätt första gången. Instruktioner
1

Ta reda på vad fönster toning lagar för den stat där du bor. Dessa lagar varierar från stat till stat och vissa stater är mildare medan andra är ganska stränga. Det bästa stället för att få denna information från företaget som du kommer att anställa för att göra det toning eller din statens Institutionen för motorfordon.
2

Bestäm om nyansen på din bil windows hindrar eller minskar din synlighet vid körning. Detta är det största problemet eftersom när nyansen är för mörk, orsakar det viktiga säkerhetsfrågor, särskilt på natten, och när det regnar ute.
3

Se till att din bil nyans möter ljuset transmittans krav för ditt tillstånd. Detta är vanligtvis ca 75% för den främre fönstret. Detta innebär att ljuset mäts och att mycket ljus måste komma igenom för din nyans för att vara laglig.
4

Kontrollera att din nyans överensstämmer med standard färgton lagar. Det betyder att du använder standard bil färgton och ingenting som ser ut som en enkelriktad glas eller spegling.
5

Har din bil inspekteras av en privat SAKAB bara för att vara säker på att det är lagligt. Hon kommer att använda en fotometer för att avgöra om det är lagligt eller inte för ditt tillstånd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146529.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.