Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Avfuktning Bil Windows

Mist på din bil windows uppstår när temperaturen på glaset är kallare än luften inne (eller utanför) bilen. Fukt samlar på glaset som vattnet i luften kondenserar på den. Imborttagningen utsidan av bilen är lika enkelt som att slå på vindrutetorkarna. Men avimnings interiören bilrutor är lite mer komplicerat. Det kräver en sänkning av bilens inre temperatur. Saker du behöver
AC
Visa fler instruktioner
1

Slå på luftkonditioneringen i bilen och ställa kontrollen luftflödet (kontroll på instrumentbrädan som styr som ventilerar luften kommer från) till punkt mot vindrutan. Detta är också kontrollen att avfrosta vindrutan med hjälp av värmen. Tänk på att värme och luftkonditionering kommer genom samma öppningar.
2

Lämna luftkonditioneringen på tills fukten har avdunstat från bilen. Kondens kan bildas på utsidan av fordonet, för nu glaset är kallare än luften utanför. Slå på vindrutetorkarna, om detta inträffar. Om du reser på en hög hastighet, kommer lite fukt ackumuleras, så detta kommer inte att vara nödvändig.
3

Justera ratten luftkonditioneringen till en lägre inställning så fort fukten försvinner från glaset. Om fukt börjar ansamlas inuti glaset, slå av luftkonditioneringen tillbaka upp för att ta bort det. Poängen är att hitta en temperatur och luftfuktighet inne i bilen som förhindrar kondens.
4

Slå på värmaren på en låg inställning om att vrida luftkonditioneringen upp inte löser imma problem i din bil. Detta kommer att höja temperaturen på luften inne i bilen till samma nivå som utanför bilen, vilket förhindrar att fukt samlas på glaset.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146513.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.