Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhetsbältet Lagar i Connecticut

Enligt Connecticut Department of Transportation (ConnDot), säkerhet begränsningar hjälpa till att stoppa den "mänskliga kollisionen." ConnDot hävdar att de flesta skador och dödsfall uppstår när passagerare drabbas ratten, instrumentbrädan, vindrutan eller någon annan del av ett fordon i en krasch. Säkerhetsbälten kan hålla dig säker och inne i bilen. Du är 25 gånger större risk att dö eller lida skada då ut vid en olycka, konstaterar ConnDot. Seat Belt Lag

Connecticut lag mandat att fordon utan minst två uppsättningar av säkerhetsbälten för varje främre och bakre delarna av fordonet inte kan säljas eller registrerade i staten. Alla framsätespassagerare, inklusive föraren, måste använda säkerhetsbälte när man rider i ett motorfordon i Connecticut. Operatörer av motorfordon måste säkra barn i åldrarna 7 och 15 i ett säkerhetsbälte. Om föraren av ett fordon i Connecticut är under 18, han - tillsammans med alla passagerare oavsett sittplats - måste spänna upp. Böterna för brott mot dessa bestämmelser från vuxna - de 18 och över - är $ 15. Mindre förare och passagerare under 18 ansikte $ 75 straff.
Bilbarnstol Lag

vid transport av barn 6 år eller yngre eller som väger mindre än 60 pounds, Connecticut lag kräver du säkra barnet i en godkänd bilbarnstol. Barn 7 och äldre och 60 pounds eller mer måste använda antingen en bilbarnstol eller bilbälte. Connecticut lagen säger att spädbarn under 1 eller mindre än 20 pund måste inta en bakåtvänd bilbarnstol. Ingen preferens noteras enligt lagen om användning av sådana enheter i framsätet eller baksätet. När man använder en bälteskudde, kräver lagen att du använder ett bilbälte som innehåller en axelrem i samband med det.
Child Restraint Påföljder


Enligt Insurance Institute for Highway Safety, ett första brott av lagstiftning bilbarnstolar bär en högsta bötesbeloppet på $ 60. Enligt Connecticut lag, en andra överträdelse resulterar i en högsta bötesbeloppet på $ 190. Medan de två första brotten räknas som överträdelser, den tredje och alla efterföljande överträdelser anses klass A förseelser. Första och andra kränkningar kan kräva färdigställande av bilbarnstolen säkerhet kurs erbjuds av Connecticut Department of Motor Vehicles. Underlåtenhet att närvara eller slutföra kursen kan resultera i en licens suspension av högst två månader.
Undantag

Connecticut lag undantar vissa individer och situationer från statens sätet bälte lagar. Till exempel, om du har ett fysiskt funktionshinder som hindrar dig från att använda bilbälte, är du utesluten så länge du har dokumenterade bevis från en läkare. Du måste bära detta meddelande med dig i din bil, precis som du gör försäkring och papper registrering. Om du är i ett utryckningsfordon och svara på ett nödsamtal, med undantag av "brand apparater," är ni undantagna från säkerhetsbältet lagen. Tidningsutdelning personer och lantbrevbärare brev är också uteslutna när de utför sina uppgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146511.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.