Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Trafikregler & Säkerhet

Miljontals bilolyckor inträffar varje år i USA. Använd sunt förnuft och följa grundläggande trafikregler för att minimera dina chanser att en olycka. Trafikregler varierar från stat till stat, men det finns några generella riktlinjer som gäller inom alla områden i USA. Följ dessa grundläggande trafikregler för att göra din körning resa säkrare för alla på vägen. Blinkers

Använd blinkers när du ska byta fil eller göra en sväng. Du vill aktivera signalen tidigt nog att låta bilen bakom dig tillräckligt med tid att sakta ner. Inte mindre än 100 meter rekommenderas. De blinkande lampor både fram och bak i bilen kommer att varna andra förare, oavsett om du passerar trafik för att göra en sväng eller helt enkelt byta körfält.
Trafikljus
< p> Följ alltid trafikljusen. Om ljuset är rött, titta runt efter ett "nej högersväng på rött" skylten. Om det inte finns någon, kanske du svänger höger om det finns ingen väg. Kör aldrig ett rött ljus även om du har bråttom, eftersom detta kan leda till en allvarlig olycka. Även om det inte finns några andra förare på vägen, kan ljuset vara utrustad med en kamera som kommer att ta en bild av din registreringsskylt och leda till att du får en biljett med posten. Om du närmar dig ett gult ljus, tveka inte. Antingen stanna eller gå, eftersom ljuset blir röd kort.
Förkörsrätt

Under körning, minns vissa fordon har förkörsrätt. Ett exempel på detta är en korsning. Om en bil går rakt på ett grönt ljus, och din bil måste korsa trafiken för att göra en vänstersväng, bilen går rakt förkörsrätt. Detta betyder att du måste låta det gå först, och vänta på mötande trafik att gå innan du gör din tur.
Stop och Utbyte

alltid stanna och titta åt båda hållen på stoppskyltar. De höger-vägs regler gäller även här. När du når en avkastning tecken, bör du sakta ner och se till att ingen kommer. Det är inte nödvändigt att stoppa om vägen är klar, men alltid vara beredd att stanna bara i fallet.
Passing Lane

På motorvägar och dubbla körfält vägar, höger körfält är resande körfält, och det vänstra körfältet är för examination. Folk brukar köra fortare i omkörningsfilen, så om du planerar att köra långsamt, stanna i höger körfält. Aldrig passera bilar till höger. Vissa förare kommer att flyttas till den vänstra omkörningsfilen när man närmar sig en hektisk ramp, så att andra fordon en snabb inträde till motorvägen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146500.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.