Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Child Seat Belt Lagar i Georgia

Georgiens barn bilbälte lagar konstatera att alla barn under 17 år måste vara fastspända under cykling i ett rörligt personbil. Barn i åldrarna 6 till 17 måste ha säkerhetsbälte, medan barn under 6 år måste vara i en bilbarnstol eller booster. Om ditt barn inte bilbälte, är det bra för ett första brott $ 25. Böterna för ett första gärningsmannen för att inte hålla fast ett barn under 6 är $ 50 och en poäng mot sin licens. För återfallsförbrytare, går det bra och straff upp betydligt. Håll också i minnet att dessa böter är per barn inte tillräckligt återhållsam. Statistik och lagen
motorfordonolyckor är den vanligaste orsaken till tonåren dödsfall i Georgien.

Enligt Georgiens guvernörens kontor för Highway Safety, motorfordon kraschar är den ledande dödsorsaken för tonåringar, både som förare och passagerare samt afroamerikaner från födseln till 14 års ålder, och Latinos från age 1 to 44. Georgien upprättar säkerhetszoner och inspektion slutar att genomdriva de underordnade lagar bilbälte i ett försök att sänka dessa häpnadsväckande statistik.
Best Practices
flesta brandkårer kommer att inspektera och montera din bilbarnstol .

Köp en bilbarnstol eller booster som är lämplig för ditt barns längd, vikt och ålder nu och i en nära framtid. Läs och förstå de riktlinjer och monteringsanvisningar finns på sitsen. Barn under 12 år bör åka i baksätet och barn under 4 år bör använda en bilbarnstol eller booster. De flesta brandkårer i delstaten Georgia kommer att installera och inspektera din bilbarnstol eller booster, kostnadsfritt.
Längd och vikt
Ett barns längd, vikt och ålder avgör placeringen bilbarnstol.

Bilbarnstol och specifikationer booster är tydligt markerade på sätet samt emballage. Dessa specifikationer bestäms av längd och vikt, och ibland ålder. Georgiens barnstol Lagen anger att barn under 12 år bör åka i baksätet använder bilbälte. Ett spädbarn bör åka i en bakåtvänd bilbarnstol tills de når den vikt eller höjd begränsningar av sätet. Ingen barnstol ska placeras framför en aktiv krockkudde. När ett barn är 4 och cirka 40 pounds, kan han flytta till en bälteskudde, förutsatt sätet och höftbälten passa ordentligt. Vid 8 års ålder, kan ett barn använda en vuxen stol och bälte. De flesta bältesstolar kommer att rymma ett barn upp till 100 pounds.
Undantag
En barnstol inte behövs på en skolbuss.

Ett barn rider på en skolbuss, i en taxi eller på kollektivtrafiken inte är skyldig att använda en bilbarnstol. När man rider i ett privat fordon, kan ett barn över 40 pounds bara använda ett höftbälte om en axelrem inte är tillgänglig, eller ett framsäte och bältet om en säker baksätet alternativet är inte tillgängligt.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146496.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.