Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur få ett körkort i Minnesota

För att njuta av privilegiet av att köra i Minnesota, måste du ha ett giltigt Minnesota körkort. Om du har ett körkort från en annan stat och flytta till Minnesota, kräver statliga regler som du får en Minnesota licens inom 60 dagar från upprättandet hemvist i staten. Medan vissa stater tillåter dig att automatiskt överföra din licens, inte Minnesota inte. Därför måste du följa de flesta av samma procedurer andra följer efter när de söker ett körkort i Minnesota. Saker du behöver
Förarens manuella
licensansökan
Ansökningsavgift
Visa fler instruktioner
1

Vänta tills du är minst 18 år gamla. Om du är mellan 15 och 18, kan du fortfarande få ett körkort, men du måste först passera en statligt godkänd förarens utbildning, få ett körkortstillstånd, slutföra en Minnesota förarens utbildningsprogram och håller en tillfällig licens för minst ett år . För att hitta statligt godkända förarens utbildning och förarens utbildningsprogram, kontakta Minnesota förare & Vehicle Services.
2

Skaffa en gratis kopia av Minnesota Förarens handbok från en lokal DVS kontor. Om du inte vill besöka DVS, kan du få en gratis kopia av handboken från DVS webbplats (se Referenser).
3

Studera Minnesota Förarens handbok noggrant för att lära reglerna i vägen. Ta övningsprov för att du kan hämta all information i förarens instruktionsbok. Det finns ingen praxis test i förarens handbok, men du kan ta orala övningsprov, eller så kan du besöka en webbplats, såsom den inofficiella DMV Guide (se referenser) att öva tester.
4

Besök din lokala DVS att ta den kunskap och vision test. Ingen tidsbokning är nödvändig. Den kunskapen testet är gratis och tester kunskap om trafikreglerna. Detta test består av 40 frågor som är i flervalsfrågor och sant-och-falskt-format. Du måste få minst 80 procent, 32 av de 40 frågorna, rätta för att passera. För att klara visionen testet, måste din normala eller "korrigerade" vision vara minst 20/40.
5

Kontakta din lokala DVS att schemalägga ett körprov eller schemalägga ett test med DVS hemsida. Utan ett möte, kan du inte ta körprovet. Om du har ett körkort från ett annat land, behöver du inte ta vägen testet, bara den kunskap och vision test. Du måste ha giltigt försäkringsbevis för fordonet du använder för att ta körkort.
6

fylla i ansökan om ett körkort. Skicka in lämpligt program avgift för att täcka kostnaderna för din licens. För en vanlig "klass D" körkort, är avgiften $ 24. Om du är under 18 år måste en förälder eller målsman undertecknar också ditt körkort ansökan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146494.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.