Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Indiana State Säkerhetsbälte Lagar

The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) ger Indiana högsta möjliga betyg - "bra" - för statens säkerhetsbälte och barn lagar fasthållningsanordningar. Baserat på observationsdata som samlats i juni 2008, uppskattar Indiana Criminal Justice Institute (ICJI) att 91,2 procent av alla Indiana förare och passagerare spänne upp, en all-time high. Seat Belt Lag

IIHS och delstaten Indiana framhåller att alla passagerare 8 år och äldre i en framåt-rörelse motorfordon skall använda säkerhetsbälte i alla lägen. Indiana bilbälte lag styrs av primär verkställighet. Officerare får stoppa ett fordon enbart på grund av ett säkerhetsbälte kränkning. Vissa stater, i mars 2010, har sekundär lagstiftning om verkställighet, vilket innebär att du inte kan åberopas för ett bilbälte brott såvida du initialt dras över för något annat. Det högsta bötesbeloppet för ett första brott i Indiana är $ 25 från 2010.

Indiana lagen säger att alla barn under 8 år måste använda ett barn systemet passagerare återhållsamhet i enlighet med tillverkarens anvisningar. Föräldrar och vårdnadshavare med barn som väger mer än 40 pounds måste säkra barnet med ett höftbälte om inga kombination varv /skuldra bälten finns i fordonet eller om alla andra håller på att användas på andra passagerare mindre än 16 år. IIHS rapporterar böterna för en överträdelse är $ 25.
Undantag

Du är undantagna enligt Indiana kod, från bilbälte under vissa omständigheter. Till exempel barn som omfattas av fasthållningsanordning för barn lagar är undantagna. Andra undantag är de som har dokumenterade medicinska skäl för att inte kunna använda bilbälte, United States Postal Service-och andra arbetare leverans som stannar ofta, lantgård åkande lastbil bedriver jordbruksverksamhet och personer ockuperar bostäder i ett fritidsfordon eller traktor eller behandlingsområdet av en ambulans. Om du åker i ett fordon som deltar i en parad i Indiana, behöver du inte att spänna upp. Addera ditt andra överväganden

Indiana lag påpekar att när du dras över för ett säkerhetsbälte kränkning, får tjänstemännen inte inspektera, söka eller kvarhålla förare, passagerare eller innehållet i ett motorfordon. Dessutom kan brottsbekämpande utfärda inte säkerhetsbälten citaten på säkerhetsbälten säkerhet kontrollpunkter. Det säkerhetsbälte lag kallar också till motorfordon presidiet och Indiana Department of Transportation att utforma och genomföra utbildningsprogram inriktade mot varna allmänheten för nyttan av sammankoppling. Indiana lag förbjuder köp, försäljning, leasing, handel eller överföring av fordon, med början 1964 modeller, som inte är utrustade med främre säkerhetsbälten säkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146493.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.