Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad Är Wyoming Säkerhetsbälte lag?

The Wyoming Säkerhetsbälte Coalition (WYSBC) uppskattar de ekonomiska konsekvenserna av trafikolyckor på staten under 2007 var $ 441.000.000. Säkerhetsbälten, Samlingspartiet anteckningar, minska allvarliga skador med 45 till 50 procent i bilar och 60 procent i pickuper, minibussar och terrängbilar (SUV). Som av 2008, är Wyoming bland de minst framgångsrika stater i nationen i att få sina medborgare att spänna upp. Säkerhetsbälte lag

Wyoming lag kräver att alla passagerare är 9 år och äldre att använda bilbälte under körning eller ridning i ett rörligt fordon. Barn under 8 täcks av statens fasthållningsanordningar för barn lagar. Förare av motorfordon i Wyoming måste kräva barn under 12 att spänna upp när ett fordon rör sig på en allmän gata eller väg.
Sekundär Enforcement

Wyoming bilbälte lag faller under sekundär verkställighet. Som en sekundär kränkning, kan brottsbekämpande myndigheter inte stoppa ett fordon enbart för ett bilbälte brott. För att ge ett citat bilbälte, måste fordonet ha stoppats för annan trafik brott. Under primär verkställighet, befäl är kompetent att stoppa ett fordon för att dela ut en biljett bilbälte. Som National Safety Highway Traffic Administration (NHTSA) data visar, påstår med primär bälte verkställighet sits lagar tenderar att ha högre bältesanvändning.
Straff

Drivers, enligt Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), är föremål för en $ 25 böter för brott Wyoming lag bilbälte. Passagerarna betalar inte mer än $ 10 för ett brott. Enligt Wyoming lag, om du är stoppad för en annan trafikförseelse och bär på dig säkerhetsbältet, kan böterna för det ursprungliga brottet skall minskas med $ 10 i mars 2010. Demokratiska statliga Sen Mike Massie i Wyoming berättade "Cowboy staten Free Press" att Wyoming skulle kunna spara uppskattningsvis $ 800,000 genom att släppa denna bestämmelse. Massie ifrågasätter om det verkligen uppmuntrar människor att spänna upp. Addera Undantag

Du är undantagna från Wyoming bilbälte lag om du kan bevisa från din läkare att medicinska skäl utesluter dig från bilbälte. Posttjänster arbetstagare som utför sina uppgifter postutdelning är också undantagna. Människor reser i fordon som inte är utrustade med säkerhetsbälten - såsom bussar - är undantagna enligt federal lag. Också undantagna är personer som reser i ett fordon som ursprungligen producerats utan bälte eller i ett fordon där alla tillgängliga säkerhetsbälten används av andra.
Användning priser

NHTSA noterar att Wyoming bältesanvändningen takt under 2008 låg på 68,6 procent, en 3,6 procent minskning från 2007. Endast Massachusetts hade en lägre ränta under 2008. Riksgenomsnittet var 83 procent. IIHS ger Wyoming betyget "marginella" för sina säkerhetsbälten lagar. Detta rankas under "bra" och "rättvis" men över den nedre nivån av "dåliga." Försök i januari 2010 av vissa lagstiftare att skärpa Wyoming bilbälte lagar misslyckades. Wyoming "Star-Tribune" rapporterar att en proposition besegrades som skulle ha hopfällbara stolen fina bälte kränkning till $ 75.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146491.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.