Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bil Seat Säkerhet Lagar i Texas

Liksom nöjesattraktioner som har en skylt som säger "du måste vara denna högväxt att rida," en bils säkerhetsbälten och krockkuddar kan endast arbeta inom vissa begränsningar. Genomsnittlig hanar är 5 fot, 9 inches tall, och kvinnor i allmänhet kör ca 5 inches kortare, så det är nästan omöjligt för tillverkarna att göra en begränsning eller krockkuddar som kommer att fungera bra med någon mer än 12 inches utanför det intervallet. Texas har lösare bil föreskrifter säkerhetsbälten än de flesta stater, men dessa lagar är stelt verkställas. Definitioner

Texas definierar en barnstol som betyder "ett spädbarn eller barn systemet passagerare fasthållningsanordning som uppfyller federala normer för krocktestade fasthållningsanordningar som fastställts av National Highway Traffic Safety Administration." En personbil: allt som kan transportera människor, och ett "säkerhetsbälte" innefattar knät och axelrem så utrustad.
Age

skillnad från andra stater som har separata fasthållningsanordningar lagar om bältesstolar, är Texas lag skriven så att ett barn kan sitta i standard bilbarnstol när de är gamla nog att lämna bilbarnstolen. Kapitel 545 i Texas transport koden säger att alla barn yngre än 8 år måste använda en bilbarnstol. Den ålder brukade vara 6 innan avsnitt 545,412 ändrades den 1 september, 2009. Säkerhetsbälten biljetter för personer under 15 gå till föraren.
Höjd

Det enda undantaget till åldersrelaterade barnstol lagar avseende höjd. Statliga lagar används för att låta barn över 36 inches att gå utan ett barn säkerhetssystem, men i september 2009 ändring höjt det till 4 fot, 9 tum.
Bakåtriktade
< p> Texas påbjuder inte att en bilbarnstol vara bakåtvänt. Men placera stolen på det sättet är en bra idé om du kan förvandla dina krockkuddar off i framsätet eller ha ett baksäte.
Säkra

Texas kräver att bilstolen fästas på fordonet, som den definierar som "i samband med användning av säkerhetsbälte, innebär att använda höftbältet och eventuella axelremmar" enligt instruktionerna i antingen biltillverkaren (om bilbarnstol var originalutrustning) eller sätet tillverkaren (om du köpte en och lägga den i sig själv).
Offense

Böter förknippade med säkerhet platser kan gå till vem som helst i fordonet över 17 års ålder. Huruvida detta innebär att endast en person eller alla kan få böta är en fråga för domstolarna,. Lagen säger "en person begår ett brott," men det anges inte vem eller hur många

Böter

bra för en första-gången bilbarnstol brottet är $ 25, och mer är $ 250 en bit. Du måste betala någon domstol böter i samband med biljetten, men du kan ta tröst i en sak: länet kontorist skickar eventuella bötfäller du betalar till Texas Department of Transportation, som använder dem för att köpa säkerhet platser för låginkomsttagare familjer. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146488.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.