Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar Snökedjor på en Commercial Vehicle

Om du kör ett nyttofordon i snö eller hårda chanser väder är att du kommer att behöva för att driva fordonet med kedjor. Dessa tillägg grepp på dina hjul och förebygga diabilder. För traktortrailers, eller större snöplog fordon, är kedjor som används som försiktighetsåtgärder och för att manövrera fordonet i isiga förhållanden. Det är ett säkert sätt att installera dessa kedjor. All kommersiell outfits kommer att kräva dig att utföra installationen på säkraste korrekt sätt. Saker du behöver
slirskydd
Bungee
Visa fler instruktioner
1

Park kommersiella fordon på en säker plats där du inte kommer att vara i riskzonen för att vara träffas av ett annat fordon, och inte hindrar vägbanan. Om möjligt, montera kedjorna i mycket av din trafiklärare anläggning innan du beger dig ut på vägen. Om du redan är på väg, dra traktorsläp eller kommersiella fordon av vägen vid en rastplats med tillräckligt utrymme för att parkera och backa släpet upp 10 meter.
2

Fastställa slirskydd ut på marken just bakom släpvagnens hjul så sidorna av slirskydd sträcker sig bortom bredden på däcken på varje sida. De fasta krokar (enda krok på änden av snökedja) ansikte mot insidan av vagnen.
3

Tillbaka släpet upp över kedjorna tills däcken är direkt i mitten av kedjorna själva. Använd en assistent att flagga och leda dig på kedjorna.
4

Lop kedjorna över däcket så de två ändarna möts på toppen av den kommersiella bilens däck. Anslut mekanism kedjan låsning (ju längre krok på utsidan av däcket kedja) till låshaken på samma sida av slirskydd. Lås denna sida av kedjorna tillsammans genom att dra tillbaka på kroken och låsa denna på plats.
5

Hook upp den fasta kroken på insidan av däcket. I vissa kommersiella fordon en extra säkerhet bungee måste installeras. Anslut detta över toppen av kedjorna som håller de två ändarna tillsammans.
6

Kontrollera din DOT (Department of Transportation) guider kedja krav i staten du kör för att se vilka däck kräver kedjor och installera dem följa stegen 4:58 behov. De flesta stater kräver kedjor på alla de ledande drivaxeln vinterdäck de yttre däcken på den sekundära drivaxeln och utanför däck av den bakersta släpvagnsaxeln. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146482.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.