Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur stänga av Säkerhetsbälte Alarm i en '08 Ford Edge

2008 års Ford Edge har en funktion, liksom de flesta andra nyare bilar, som påminner dig när förarens och passagerarens säkerhetsbälte är häktas. Denna påminnelse, dubbat Belt-Minder från Ford, har en blinkande instrumentpanel ikon och en aldrig sinande larm som klockspel när dessa säkerhetsbälten är bortkopplade. Ford erbjuder möjligheten att stänga av denna funktion, även om företaget rekommenderar att du alltid använder bilbälte. Instruktioner
1

Sätt Edge i "park", dra åt parkeringsbromsen och stäng av motorn. Haka båda främre säkerhetsbältena.
2

Vrid tändningsnyckeln till "kör" eller "på" (inte starta motorn). Titta på säkerhetsbältet varning ikon på vägmätaren klustret tills symbolen slocknar (ca 2 minuter).
3

Välj framsätet bälte för att avaktivera. Anslut och koppla det säkerhetsbälte nio gånger (alla inom 50 sekunder efter det att varningslampan släcks), slutet med säkerhetsbältet frånkopplad. Titta på säkerhetsbältet varning ikon, det kommer att slå på och slå av. När den stängs av, ansluta och koppla loss säkerhetsbältet gång. Du har ungefär 7 sekunder att göra detta
4

Titta på säkerhetsbältet varning ikon,. Den ska blinka 12 gånger, vilket indikerar att deaktivering var framgångsrik. Om den inte gör det, upprepa hela proceduren.
5

Ta ut nyckeln ur tändningslåset, sedan sätta in den att börja inaktivera den andra främre säkerhetsbältet larm om så önskas. Upprepa steg 2 till 4 med denna bilbälte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146477.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.