Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man arbetar en back up kamera i en Escalade EXT

The Cadillac Escalade EXT inte levereras som standard med en back up kamera, men det ingår med teknikpaket som en del av navigationssystemet. Detta system ska vara påslagen med fabriksinställningarna, men det är möjligt att någon inaktiverat det. Om det är inaktiverat, kan du enkelt aktivera den och börja använda back-up kamera. Det är en praktisk säkerhetsfunktion när man försöker backa upp i trånga utrymmen. Instruktioner
1

Slå på motorn och se till att Escalade är i "Park". Tryck på "Config"-knappen under din navigering skärmen, och tryck sedan på "Display" på skärmen.
2

Tryck på knappen (på pekskärmen) märkta "Bakre kamera alternativ." Tryck på avsnittet "Video" för att slå på back-up kamera.
3

Sätt foten på bromsen och flytta in i "Reverse". Titta navigationsdisplayen noga. Efter cirka 10 sekunder (det finns en liten fördröjning), kommer navigeringsskärmen ändra till bakre kameraläge (meddelandet kommer att säga "Kolla omgivningar för säkerhet").
4

Titta noga på skärmen. Det område som visas på skärmen är precis bakom den bakre stötfångaren. Se till att ingenting är bakom dig, och sedan upp igen.
5

Shift in "Drive" eller flytta tillbaka till "Park" för att växla tillbaka till navigation skärmen (back-up kamera bara visas i "Reverse").

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146471.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.