Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Rekommenderade Fot Ljus för Parking Lot Belysning

Rätt belysning bidrar till säkerheten på parkeringsplatsen. Korrekt placerad belysning eliminerar skuggor som kan gömma individer och ge dem en möjlighet för fel att göra. Ljuset inte bara avskräcker inkräktare men ger belysning som krävs för driften av slutna kameror krets säkerhet. Det gör även vakter för att observera situationen och ger trygghet. Placering Parking Lot Lights

Varje plats inom en parkeringsplats ska lysa med minst två och helst fyra stolpmonterade lampor. Tillhandahållande av multipla ljuskällor minskar antalet områden inom en skugga. Belysningsstolpar bör vara minst 20 meter hög för att ge en hög vinkel av ljus. Detta kommer att ge en viss belysning mellan parkerade bilar som inte skulle uppstå från lampor monterade på lägre poles.Plans för lyktstolpe placering vanligen omfattar tjänster kring omkretsen av parkeringsplatsen och också inom parkeringsplatsen.
ljusintensitet

accordingto webbplatsen crimewise.com, är den minsta rekommenderade ljusintensiteten 1 mul-ljus. I områden där det finns risk för skada på fordon, är 2 mul-ljus rekommenderas. Dessa standarder är medelvärden men inget område på parkeringen bör ha mindre än en fjärdedel av de genomsnittliga lamination.Some områden parkeringsplatsen - lastningszoner, entréer, utgångar och även skyltar marknadsföring - kan tändas med en belysning av 5 mul-ljus eller mer.
parkeringsljus Lot och säkerhetspolitik

Parkering belysning bör utformas för att ge tillräckligt med ljus för mänsklig observation. Övervakningskameror arbetar i svagt ljus än vad som syns i den mänskliga eye.Make säker övervakningskameror är inte inriktade på någon av säkerhet ljus, inställningen eller uppgående solen eller infarten till parkeringen där strålkastarna skulle påverka camera.The avsikten med belysningen är att ge synlighet för väktare eller kameraövervakning. För att åstadkomma detta belysningen måste nå varje område av parkeringsplatsen och ger belysning även i områden som skuggas av ett objekt. Placeringen av belysningsstolpar och utformningen av parkeringsplatser måste samordnas under planeringsprocessen för att uppfylla detta mål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146455.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.