Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att förnya ett kanadensiskt Handikapparkering Permit

En Tillgänglig Parkering Permit ( APP ) ges till människor som behöver det , och ger dem möjlighet att parkera på en handikappad parkeringsplats i Kanada . Vid användning måste den funktionshindrade personen vara i bilen , och tillståndet måste visas på solskyddet eller instrumentbrädan . Det finns ingen avgift för att få ett tillstånd , och det finns fyra typer: en permanent , tillfällig , resenär eller företagets tillstånd . Permanenta tillstånd kan förnyas vart femte år , och måste göras via e-post eller på en Driver and Vehicle Licens utfärdande kontoret . Saker du behöver
Vehicle
Doctor
Pen
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en ansökan genom att ladda ner det på nätet eller plocka en upp på en enhet och fordon Licens utfärdande kontoret . Du kan också begära en per post .
2

Fyll i ansökan . Du kommer att behöva lämna information om dig själv , samt ha en hälso-utövare skriva på funktionshindret .
3

Maila ansökan eller ta den till en Driver and Vehicle Licens utfärdande kontoret . Du kommer att få en tillfällig tillfälligt tillstånd att använda tills din APP tillstånd går igenom . Det är bara bra för upp till två månader , och kan inte förnyas . Det är helt enkelt så att du kan fortsätta att köra i väntan på ditt tillstånd .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146452.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.