Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Var kan en GPS gömmas på en bil?

GPS för bilar är en av de mest effektiva sätten att övervaka anställda och familjemedlemmar. Att hitta rätt plats att gömma GPS-enheter för bilar kan vara en utmaning, men det finns områden som enheterna kan placeras där de inte kan upptäckas. Enhetstyper

GPS-enheter kan användas för att spåra med aktiva eller passiva enheter. Aktiva enheter använder teknik mobiltelefon för att sända ett fordon plats till en webbplats. Passiva anordningar lagra information till en mottagare som kan laddas ner till en dator för att hitta platsen för ett fordon. Addera Open Sky

Oavsett vilken typ av enhet som används den bästa platsen att dölja GPS tracking enhet är ett område som har en klar sikt mot himlen. Insidan skena av bagageräcken eller inom området för den bakre däcket mount är utmärkta ställen att gömma enheten.
Inuti fordonet

Placering av GPS anordning i fordonet sannolikt inte kommer att vara lika effektivt som att placera det på utsidan. Dölja enheten i handskfacket eller bakhögtalare konsolen är fortfarande bra ställen att välja på.
Position Matters

instrumentpaneler eller paket hyllor (hatthyllan i den bakre delen av bilen) är bra ställen att gömma spårföljningsanordningen. Tänk på att de flesta GPS-enheter inte kommer att kunna följa genom metall, men de kan läsa signaler genom glas och plast.
Ovanliga platser

Placera GPS anordning i plast stötfångare, plast första hjälpen kit, nära en taklucka eller ens i en vävnad rutan i baksätet på en bil. En GPS-tracking enhet är bäst gömd i vanlig syn, där man har en tydlig bild av himlen medan resterande obemärkt av föraren eller passageraren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146451.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.