Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Theft Proof din bil

Det är viktigt att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda din bil. Rekordlåga antalet bilstölder anmäldes under 2009 i USA på grund av ökad användning av strategier stöld provtryck, rapporterar US News & World Report. Skydda din bil blir stulen är viktigt eftersom även om din försäkring kommer att betala för en ny bil, dina premier kommer RAKET som följd. Stöld proofing en bil består av flera enkla steg för att avskräcka en tjuv från att stjäla din bil. Ingen stöld proofing taktik är 100 procent effektivt, men använder denna taktik i kombination gör det mycket osannolikt att din bil kommer att riktas för stöld. Dessutom finns det flera olika prylar och säkerhetsanordningar som kan köpas. Saker du behöver
Ratt låsanordning
Billarm
Motorhuvslåsets
Visa fler instruktioner
1

låsa bilen dörrar vid alla tidpunkter, och lämna dina fönster rullas upp, även när bilen är hemma. Ta alltid dina bilnycklar med dig. Tjuvar ser typiskt för ett snabbt, enkelt sätt att stjäla en bil. Detta innebär att större delen av tiden de stjäl en bil vars ägare har glömt att låsa sina dörrar.
2

Parkera bilen i ett garage när du är hemma och i väl upplysta platser annars. Ju mer iögonfallande din bil är, desto mindre sannolikt är det att vara riktade. Lämna inte värdefulla varor i sikte i bilen, eftersom det kommer att öka dess intriger för tjuvar.
3

Sätt en styranordning hjullåsning (t.ex. The Club) på ratten när bilen är parkerad. Dessa prylar förhindra att bilen kan styras och kan endast tas bort med en nyckel. En tjuv kommer att tänka två gånger innan man försöker att stjäla en bil med en sådan anordning på plats. Du kan också sätta på däck lås som inte tillåter bilen att flytta.
4

Installera en bil larm om din bil inte har lager som har en. Billarm företag installerar larm för dig, och det finns olika typer att välja mellan, bland annat rörelse-känsliga och tryckkänsliga larm. Montera en huv lås med din bil larm så att tjuvar inte kan inaktivera enheten.
5

Installera diverse andra låsmekanismer. Gearshift lås hindra överföringen från att arbeta när på plats. Ignition kill switchar och bränsle växlar döda, när den aktiveras, gör det omöjligt att köra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146450.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.