Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Saker som behövs för en North Carolina State Bilprovning

Att köra bil är ett privilegium i North Carolina (NC), men med detta privilegium kommer ansvar. Du måste få och klara ett North Carolina inspektion statliga fordon att lagligt köra din bil på allmänna vägar. Inspektionen går hand i hand med tilldelningen och registreringen. Om du har de nödvändiga objekt, är det en enkel process. Saker som behövs för en North Carolina (NC) Bilprovning
servicestället

Du måste ha ett verifierbart chassinumret (VIN) för att få bilen kontrollerad. Dina registreringsskyltar nummer måste matcha upp med siffrorna på din registrering kvitto. Din registreringsskylt måste vara aktuell, även om det är från en annan stat.
Vehicle Safety Inspection
fordon uppradade på en auto återförsäljare p Om du inte bara köpa ditt fordon, måste du få en North Carolina fordonssäkerhet besiktning i slutet av månaden tryckt på din inspektion klistermärke eller inom 10 dagar för att få din North Carolina registreringsskylt. Om din bil är minst 35 år gammal den är undantagen från denna policy. Det finns en avgift för denna typ av kontroll.
P Det finns 7.500 licensierade kontrollstationer i North Carolina. Du hittar de flesta av dem är bilhandlare, fordon stationer reparation och bensinstationer.
Inspektera ditt fordon
rivit upp

kupén Om du precis köpt ett fordon i North Carolina, måste den passera inspektion innan du utfärdas registreringsskyltar. Men om du har köpt en bil från en annan stat kan du få dina registreringsskyltar innan ha en inspektion. Du kommer då att behöva få en inspektion under nästa anmälningsperioden eller dina North Carolina plattor kommer inte att förnyas.
Misslyckades Safety Inspection
p Om ditt fordon inte säkerheten kontroll skall du inte köra den på allmän väg efter den aktuella inspektionen sticker ut. Detta betyder inte att du måste parkera den på obestämd tid. Du har upp till 60 dagar för att reparera felet och få en andra inspektion. Den förnyade inspektionen är gratis om du visar kvittot från den första inspektionen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146449.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.