Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vikten av säker körning

Det finns alla typer av förare på vägen, från tonåringar till äldre. Alla på vägen är tänkt att vara licensierade. Tyvärr gör ett körkort inte alltid garantera sunt förnuft och ansvar på vägen. Säker körning är avgörande eftersom saker kan hända bakom ratten på en bråkdels sekund. Betydelse
p Det finns fler förare på vägen varje år. Trafiken kan bli extremt överbelastad ibland. Det är viktigt för en att vara fokuserad på körningen och inte bli distraherad av sms, prata i mobiltelefon eller byta radiostation. Mellan 2000 och 2005 dog omkring 42.000 människor varje år på vägar och motorvägar i USA.
Funktion

Säker körning innebär att lyda hastighetsgränsen och lagar trafik, inte köra för nära bilen direkt framför, kör långsammare vid regn och dåligt väder, och undvika alkoholhaltiga drycker och vissa mediciner före slå ut vägen. Alla dessa säkra metoder kan minska dina odds för att vara i en olycka.
Identification
p Det är viktigt att köra säkert eftersom det kan rädda ditt liv, att undvika dryga böter eller fängelse för trafikförseelser och hålla dina försäkringspremier lägre. I vissa stater, kan en person som ådrar sig alltför många dricker kränkningar ska skampålen med en annan färg registreringsskylt (t.ex. gult i Ohio).
Effekter

Säker körning kan innebära off-road försiktighetsåtgärder som att se däcken är ordentligt pumpade, testa vindrutetorkare, få regelbundna oljor ändringar och finjusteringar och justera speglarna. Alla dessa åtgärder kan bidra till att förhindra en olycka.
Överväganden

Bilolyckor är den ledande dödsorsaken bland tonåringar, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Säker körning är viktigt nog för vissa stater att överväga att höja den drivande ålder till 17, 18 eller 19.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146446.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.