Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man byter en upphängd Körkort

När du gör saker som rack upp alltför många fortkörningsböter, få en DUI övertygelse, låt din lapse bilförsäkring eller inte betala en fortkörningsböter, kan ditt körkort dras in. Detta innebär att du inte lagligt kan köra tills du har din licens ersättas. Ett antal krav måste vara uppfyllda för att återinföra ett svävande tillstånd, beroende på svårighetsgraden av förarens överträdelser. Saker du behöver
färdregistreringen
Visa fler instruktioner
1

Kontakta eller besök ditt lokala avdelning av motorfordon för att bekräfta orsaken din licens avbröts, såsom avbokning försäkring eller har alltför många rörliga kränkningar. Du kan behöva betala för en kopia av dig färdregistreringen för att få denna information. Om så är fallet, varierar priset från staten men genomsnitt $ 10 från och med februari 2010.
2

igenom de krav som måste uppfyllas för att ersätta din svävande tillstånd. Typiskt staten DMV webbplats ger dessa detaljer, men du kan också få dem personligen från DMV kontoret. Till exempel, på California DMV hemsida står det att en operatör vars tillstånd tillfälligt för vårdslös körning måste betala en avgift och rättegångskostnader, fil bevis på ekonomiskt ansvar och genomgår en provanställning, medan en licens avbrytas på grund av en DUI övertygelse kan " t bytas förrän en obligatorisk suspension period har passerat och ett DUI behandlingsprogram har avslutats. Föraren måste också betala en avgift, fil bevis på ekonomiskt ansvar, betala domstolsavgifter och servera begärd fängelsetid.
3

genomföra all nödvändig väntetid, behandling program eller annat program som krävs av ditt tillstånd DMV. Om du är osäker på hur man hittar ett lämpligt program, fråga på ditt lokala DMV för hjälp.
4

Betala eventuella rättegångskostnader, böter eller andra DMV avgifter som krävs för att ersätta din svävande tillstånd. Böter och avgifter varierar beroende på stat.
5

Visa bevis på ekonomiskt ansvar om det behövs. Detta innebär att du måste visa bevis på försäkringsskydd för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146444.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.