Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhetsbälte Lagar i delstaten VA

Säkerhetsbälte lagar varierar från stat till stat. Det är viktigt att känna till lagar där du bor och i stater där du reser. Säkerhetsbälte lagar i Virginia är annorlunda än i de omgivande delstaterna Tennessee, Kentucky och andra. Det är klokt att känna till lagar i Virginia för att undvika böter om stoppad av en polis. Sekundär Säkerhetsbälte Lagar

Virginia har sekundära lagar säkerhetsbälten enligt Governors Highway Safety Association. Detta innebär en polis inte kan ge dig böter för att inte använda bilbälte om han drar dig över för annat brott, t.ex. fortkörning eller en trasig baklykta. Lagen gäller för föraren och någon vuxen passagerare i framsätet i bilen.
Bilbarnstol Krav

Ett barn som åker i en bil i Virginia måste vara i en bilbarnstol som följer de normer som fastställts av Department of Transportation. Barnet måste rida i en sådan sits tills hans 8th födelsedag.
Bakåtvända bilbarnstolar

Bakåtvända bilbarnstolar måste vara i ryggen säte i fordonet, om det inte saknas baksätet. I detta fall kan den bakåtvända barnstolen vara i framsätet endast med passagerarkrockkudde systemet avstängt.
Primary Enforcement

Virginia Department of Health hemsida säger ett barn kan inte åka i baksätet på en bil utan en säkerhetsbältet. Detta gäller för alla transport av barn. Detta är en primär bilbälte reglering i Virginia, vilket innebär att föraren kommer att möta ett bra även om det inte finns någon annan orsak till polisen för att stoppa bilen. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146442.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.