Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du fyller på en Nissan Pickup Truck

Enligt Nissans hemsida, kan deras pickup lastbilar rymmer upp till 2000 pounds av last och har fått höga betyg på säkerhetsfunktioner såsom inbyggd i (eller installeras) liners flaket som håller lasten säkert under transport. Även med Nissans exceptionella egenskaper, men att veta hur man laddar varor /gods är rätt mycket viktigt för att undvika olyckor. Vet hur man laddar och säkra din pickup truck på rätt sätt genom att investera i rätt verktyg och utrustning för säker transport. Saker du behöver
Portabel ramp
Presenningar
Tie-downs
Visa fler instruktioner
1

Park Nissan pickup truck på en plan yta för att göra det lättare att överföra last och förhindra glidning. Använd en ramp för att överföra särskilt tung last för att minska personskador och skador på Nissans stomme och inredning.
2

Mät flaket för att se till att det finns tillräckligt med utrymme för last och att uppskatta hur stor den tarp och spännband bör vara. Fyll på större objekt först, placera dem mot den bakre delen av pickup väggen för stöd. Fylla objekt därefter från tyngsta till lättaste, vilket gör att alla delar passar på lastbilens flak, utan att hänga ut, i en tät vägg-till-vägg mode (för att begränsa luckor och avstånd).
3 < p> Köp spännband, rep och fästpunkter för att säkra lasten. Fäst fästpunkten, annars känd som en klämma eller montera, till pickup säng järnväg. Fäst spännband till fästpunkter så att de lägger över objekten, begränsar last rörlighet.
4

drapera en presenning eller nät över lasten, säkra den med fästpunkt, för att skydda föremål från elementen. Täcker allt material i pickup kommer inte bara säkra produkter, men kommer att hålla åskådare från att visa objekt under. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146441.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.