Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Lösa föremål i bilar och säkerhetsrisk

Lösa föremål i bilar kan bli säkerhetsrisker om du är inblandad i en olycka. Den extrem acceleration eller inbromsning ut under en bilolycka kan orsaka objekt att bli projektiler som kan skada eller döda passagerarna. Effekter

att träffas av en lös objekt kastas i en olycka kan orsaka betydande skada. Advokatfirman Michael Pines, APC, gör noterar ett extremt fall där en individ inte bilbältet kastades in i framsätet och dödade en ordentligt fastspända passagerare. Addera Prevention

Om fordonets lastutrymme är ständigt tillgängliga inifrån bilen, se till att binda ner last eller använd en last barriär för att hålla objekt från att bli projektiler. Annars, lägg lösa föremål i bagageutrymmet.
Vanliga lösa föremål

Vanliga föremål som kan bli säkerhetsrisker i händelse av en kollision inkluderar mobiltelefoner, CD-fodral, paraplyer och plånböcker.
små föremål

Även ett litet föremål kan kastas och fastna under din gasa eller bromsa om du är inblandad i en olycka . Säkert små föremål i bagageutrymmet områdena i bilen där de fortfarande är lättillgängliga.
Lösa föremål som förvirringar

Putting lösa föremål iväg kommer inte bara att förebygga skador i händelse av en olycka, kommer det också hjälpa dig att undvika att bli en distraherad förare. Genom att sätta din mobiltelefon mer än en armlängds avstånd bort, kommer du att undvika frestelsen att ta emot samtal eller skicka SMS när du kör.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146432.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.