Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Bifoga din bil till en flyttbil

När du flyttar långa sträckor, bogsering din bil är ett bra alternativ för många människor. Det sparar bränsle och ger en förare att transportera bohag tillsammans med en personlig bil. Dra ett fordon med en flyttbil är ganska enkelt om du planerar ordentligt. Det finns två huvudsakliga alternativ för att flytta lastbilar för att dra ett fordon: en fiberkabel dolly, även känd som en bil dolly, eller en auto transportföretag, även känd som en bil dumprar. Instruktioner
1

Vissa förutsättningar måste vara uppfyllda innan man beslutar att dra en bil med en flyttbil. Den tjänstevikt på trucken måste vara tyngre än bilen bogseras. De flesta personbilar kommer inte att orsaka ett problem.

Kontrollera om ditt fordon kan bogseras av en flyttbil, vilket är lätt att åstadkomma. Kontakta företaget lastbil uthyrning och en kundtjänst kommer att gå igenom året, märke och modell på din bil för att hjälpa dig att fatta ett beslut. U-haul har också ett program som låter dig koppla in den information och rapporterar tillbaka om din bil rekommenderas för en fiberkabel dolly eller en auto transport.
2

Bestäm mellan en bogsera dolly och en auto transport. En fiberkabel dolly låter framdäcken endast lyftas och en automatisk transport kan bilen köra helt på en släpvagn. Vissa bilar är för långt eller för brett för en auto transport.

När du har bestämt på vilken typ av utrustning du vill dra din bil, det finns flera steg att fästa bilen tryggt och säkert. Truck Rental Company personal typiskt utbildade i att fästa fordon för bogsering och är hjälpsamma under processen. Dessutom har U-haul en serie videoklipp som är till hjälp för att förstå hur man utför en säker anslutning. Addera 3

Fäst bogsera dolly eller automatisk transport till lastbilen. Trucken har ett fäste skumt boll och släpet har en kopplare. Manövrera trailern nära lastbilens och vila kopplingen på Hitch bollen. Vicka trailern försiktigt fram och tillbaka tills kopplingen glider helt på bollen. Dra åt kopplingen. Rock släpet igen och dra åt eventuella ytterligare slack i koppel.
4

Fäst säkerhetskedjorna. Trailers har två säkerhetskedjorna. Korsa dem under tungan för släpvagnen och fäst dem i ramen på lastbilen. Se till att kedjorna inte är tillräckligt lång för att dra på marken, men att de har ett par inches av slack att möjliggöra för svarvning. Väl på plats fästa en packning till slutet av kedjan fäst till lastbilen. Detta kommer att säkerställa att kedjan inte glider av.
5

Anslut ledningarna. Mest flyttbil företag har en enkel plug in-enhet för belysning. När inkopplad, kontrollera lamporna noga. Kontrollera att bromsen, säkerhetskopiering, blinkers och varselljus alla arbetar.
6

bort stiften på ramperna och dra ut ramperna när bilen dolly sitter på trucken, om detta är den metod du använder för att transportera bilen. Placera banden så framdäcken rulla över dem. Kör försiktigt upp ramperna. Placera remmarna runt däcket och fäst på spärren tills den sitter. Gör detta på båda däcken. Säkra säkerhetskedjan på ramen på bilen. Skjut ramperna upp och sätt tillbaka stiften.

Bilen dumprar, finns det ytterligare några steg. Lägg ut remmarna och dra ner ramperna på samma sätt som med bilen dolly. Skillnaden är att fender på förarens sida av släpvagnen fälls ner för att tillåta en person att gå ur bilen. Också på en bil dumprar, det finns kedjor i fram och bak.

Kör sedan uppför ramperna och på trailern. När bilen är på plats, passa säkerhet remmar runt de främre däcken och säkra dem, bifoga säkerhets kedjorna, byta ramper och lyft fender på plats igen. Återigen, se till att belysningen fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146425.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.