Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kör en skoter i vinter

Som du framför ett annat fordon, kan rida en skoter vara farligt oavsett tid på året. Trots bristen på skydd, är det dock vanligt för människor att rida mopeder på vintern. Genom att ta lämpliga försiktighetsåtgärder och använda rätt redskap och kläder, kan skoter ridning faktiskt vara praktiskt på vintern. Använd sunt förnuft och följa trafikreglerna, och du bör vara bra. Saker du behöver
Hjälm
Rätt glasögon
Korrekt hjälm
Vindruta
Rätt kläder
Closed-toe skor eller stövlar
uppsättning grundläggande verktyg
Visa fler instruktioner
1

Innan du börjar cykla som helst på året, är det viktigt att din scooter är i rätt mekaniskt skick. Däcken ska ha gott om mönsterdjup och rätt mängd luft, speglar måste vara korrekt justerad, måste hornet vara i funktionsdugligt skick och all belysning måste arbeta. En vindruta är också ett klokt val att erbjuda skydd från väder och vind. Det är en bra idé att ha en grundläggande uppsättning verktyg ombord med dig om små justeringar behöver göras medan du är på väg.
2

Se till att dina kläder val är varm och att du bär flera lager. Lager av kläder är till hjälp, om du blir för varm och måste kasta något, kommer du fortfarande att skyddas från väder och vind. Jackor, kan byxor och handskar gjorda med vattentätt tyg som hjälper till att hålla dig torr under våta förhållanden. Också överväga att bära en mask neopren yta (finns på de flesta mc butiker) för att hålla ansiktet varm genom att hålla vinden ut. De är ofta tillgängliga tryckt med en mängd roliga och intressanta mönster. Vissa skoter ryttare bär också en ridning förkläde som erbjuder ytterligare täckning och skydd för benen. Close-rejäla skor eller stövlar ska alltid användas.
3

Välj rätt skyddsutrustning. Många hjälm stilar finns tillgängliga, och en hjälm ska alltid vara varm oavsett lagen i ditt område. För vinter ridning, är en full-faced hjälm med ansiktsskydd rekommenderas. Denna typ av hjälm skyddar huvudet och ansiktet och ger extra värme. Det är en bra idé att använda ett anti-spraydimma (tillgänglig på motorcykel butiker och bildelar butiker) för att förhindra ansiktsskärmen från imma. Om du bär en hjälm utan ansiktsskydd, se till att du bär skyddsglasögon för att hålla vind och regn ut ur dina ögon.
4

Följ lagarna i ditt tillstånd i fråga om reglerna för vägen. På vintern är det viktigt att se till att också vara medveten om din omgivning och väder. Håll ett säkert skillnad bakom fordon för att möjliggöra för dem att ha utrymme för att säkert slå in framför dig och använda sina bromsar. Om ridning med andra motorcyklar eller skotrar, rida i ett sicksackmönster att varje ryttare korrekt synbarhet. Kör alltid med din strålkastare för att öka synligheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146420.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.