Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkraste sättet att bogsera en bil med en annan bil

Vid bogsering en bil med en annan dragfordonet ska vara större. Den bogsera fordon kommer nu att stoppa för två och vikten på en större bil kommer att hålla både från sladd och det kommer också att ha starkare bromsar. Du behöver också extra kraft för att hålla sig i rörelse på en rimlig hastighet i trafiken. Kedjor och Tow Straps

hjälp av en kedja eller bogsera remmar är inte bara skrämmande utan också farligt. Den bogserade fordonet skulle vara i neutralläge utan broms mekanism. Aldrig sätta någon i den bogserade bilen eftersom det är olagligt. Lagar som styr hur man bogsera en bil med kedja uppger att det bör vara en mycket kort sträcka, bör det inte vara på motorvägen och att om det dragna fordonet är mer än tre meter bakom dragfordonet måste ha någon form av indikator på kedjan eller remmar, till exempel en starkt färgad flagga, för att visa den bogserande situation. Stoppa bör göras med stor försiktighet eftersom det dragna fordonet inte kommer att kunna bromsa. Om bogsering av denna metod bör du aldrig överstiga 20 mph.
Dragkrok

en hyrd eller ägd dragkrok är generellt en "A"-formad anordning. Detta är fast monterad på det bogserade bilen. Framsidan av dragstången fäster en dragkula (hitch) installerad på den bogserande bilen. En dragstång kräver säkerhetskedjorna mellan de båda fordonen bara i fall det finns någon typ av fel. Denna metod kräver en drivrutin används för längre sträckor på nästan motorvägshastigheter. Alla regler dragfordonet är större och tyngre gäller fortfarande, men bromsning kan vara lite knepigt. Om du bromsar i en sväng, kommer den bakre bilen tenderar att pressa den bakre änden av dragbilen till utsidan av svängen, detta kan orsaka en fällkniv eller snurra ut om den utförs för snabbt
<. br>
Tow Dolly

En fiberkabel dolly håller framdäcken i bogserade bilen från marken. En fiberkabel dolly är helt enkelt en liten släpvagn. Använda en av dessa fortfarande följer alla regler för bogsering, dvs med hjälp av större fordon för att bogsera den mindre. Denna metod kommer också att kräva en dragkula (skumt) på dragfordonet. Detta är den säkraste metoden eftersom det kommer att ge mer frihet för den bakre bilen samtidigt som man tar bort en del av den tryckande när man stannar. Det är fortfarande aways bäst att sakta innan någon typ av tur. Dessa två dockor är lättviktig och lätt hyrde.
Släpvagn /Car Carrier

En bil dragande släpvagn är det bästa och säkraste alternativet. Detta är en enhet där bilen bokstavligen drivs på ett flak för dragande. Dock behöver du en lastbil för dragfordonet för att kompensera för vikten för släpvagnen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146418.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.