Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man gör en Jeep Cherokee säkrare

Jeep Cherokee är ett prisvärt alternativ för dem som behöver en multi-personbil, stor fordonstrafik lagringskapacitet eller tunga bogsering kapacitet. Tyvärr, trots sina positiva säljargument, lider Jeep Cherokee från en negativ säkerhet stigma. Liksom de flesta stadsjeepar, har Jeep Cherokee en hög tyngdpunkt och är mer benägna att ha en roll-over än en traditionell bil. Det finns dock, kan metoder konsumenter vidta för att öka Jeep Cherokee SUV säkerhet. Saker du behöver
Roll burgallret
sandsäckar
Parksense Bakre Park Assist enhet
Larm
Visa fler instruktioner
1

Installera en rulle bur. Medan detta alternativ är dyrt, ibland kostar flera tusen dollar, kommer en serie av störtbågar skyddar dina passagerare i händelse av en olycka med överrullning. Medan roll-overs är sällsynta, de är vanligare bland stadsjeepar än vanliga bilar, så lämpliga säkerhetsåtgärder är perfekta för den säkraste miljön möjligt.
2

Säkra all last ordentligt. Enligt Jeep, varje Cherokee utrustad med en utdragbar bagageutrymmets golvplatta. Utnyttja detta skydd kommer att hålla lös last på plats. I händelse av en krasch, kan osäkrad last flyga runt på insidan av SUV, träffar och skadar de åkande. Med några extra minuter av din dag för att säkra din last kommer hjälpa odla en säkrare Jeep Cherokee upplevelse.
3

Place sandsäckar eller andra tunga föremål i baksätet på din Jeep Cherokee under vintern eller regniga månaderna. Detta är särskilt viktigt om du inte har en 4x4 Cherokee, eftersom bakhjulen ger all den drivkraft för fordonet. Omfördela extra vikt på baksidan kommer att hjälpa din Jeep Cherokee behålla grepp på is, snö och vatten. Dessutom kommer den extra vikten hjälpa till att sänka bilens tyngdpunkt, vilket minskar risken för vältning. När du placerar sandsäckar, kom ihåg att de måste säkras ordentligt.
4

Använd Jeep Cherokee s fjärr keyless inresa. Enligt Jeep är keyless inresa en standard bland Cherokee modeller. Keyless inträde bidrar till att öka din säkerhet i en parkeringsplats eller gata, så att du kan komma in i din bil snabbare i händelse av en nödsituation.
5

Installera en Parksense Bakre Park Assist enhet. Erbjuds som en uppgraderbar alternativ, kommer ett Parksense systemet hjälpa dig att identifiera och undvika trafikolyckor hinder som du säkerhetskopierar din Jeep Cherokee. Parksense gör det enklare och säkrare för dig att köra din bil i omvänd.
6

Köp ett larmsystem för din Jeep Cherokee. Som förklaras av Jeep, larmsystem hjälpa till att avskräcka potentiella tjuvar. Larm ger trygghet och sinnesro, odla en säkrare totala körupplevelsen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146415.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.