Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Betjänad Keyless Instruktioner

Vissa bilar har ett nyckellöst betjänt-system på dem som ett alternativ, vilket gör att du kan öppna din bil utan att använda en nyckel för enklare och snabbare åtkomst. Dessa system är lätt att använda, kommer i många former och är dyra att ersätta. Användarinstruktioner

Keyless Betjänad systemen är ganska enkla att använda, eftersom de har det huvudsakliga systemet installerat på själva bilen, som reagerar med en fjärrkontroll som du håller på din nyckelring. Dessa avlägsna system kan du göra ett antal sak att din bil från ett avstånd, genom att erbjuda en rad knappar med motsvarande symboler. Dessa knappar kommer att låsa och låsa upp bilen, pop bålen och armen eller unarm ett larm. Många av dessa system kommer också med ett överfallslarm knapp, vilket kommer att kvitta horn på din bil för att skrämma bort någon nära dig eller din bil, eller hjälpa dig att hitta det i en stor parkeringsplats.

Olika typer av Betjänad Nycklar

Dessa betjänt nycklar kommer också i många olika typer. Vissa kommer som en separat fjärrkontroll med en verklig, "gammaldags" knappen, som också sätta på din nyckelring, så att bilen endast öppnas med en fjärrkontroll, men började med en separat knapp. Detta är av säkerhetsskäl. Många av dessa nyare typer av betjänt knappar kommer med fjärrkontrollen och nyckeln allt som ett paket, med metall nyckel och motsvarande tänder kommer ut i slutet av fjärrkontrollen. Andra nycklar relä helt enkelt meddelandet till bilen genom att vara i fickan, så att du kan gå upp till dörren och det kommer att låsa upp för dig, samt börja med en knapptryckning.


Cost of Keys

Dessa betjänt nycklar är ofta ganska dyra, dock, så det är viktigt att hålla fast vid dem. Bara byta ut eller kopiera dessa knappar ensam kan kosta ett par hundra dollar ibland, eftersom de måste programmeras och skär för att matcha bilens databas och låt den starta lätt. Att ha en back-up för att starta din bil är alltid en bra idé, men inte nödvändigtvis prisvärd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146414.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.