Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Mercury Mystique broms problem

The Mercury Mystique är ett fordon som Ford producerad från 1995 och 2000. Det är en av Fords fordon som inte råkar ha en direkt ersättning efter att bolaget slutat göra det i USA Det är också en Ford fordon som noterades i bil och föraren från 1995 automatisk granskning som en av de 1995 10 bästa bilar. Historia

Ford Motor Company presenterade den första Mercury Mystique i Nordamerika. Den Mystique var utrustad med dubbla krockkuddar, samt främre bälten skuldra som var höjd justerbar. Förutom den Mystique fem mph stötfångare som var en vanlig säkerhetsåtgärd, hade konsumenterna möjlighet att låsningsfria bromsar som fungerar på alla olika hastigheter. Trots dessa särskilda säkerhetsåtgärder, har problem senare upptäckte att så småningom skulle leda till en återkallelse av vissa fordon Mercury Mystique.


Fakta A 9 Mars 2006 tillverkarens rapportera ges till National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) avser återkallande av Mercury Mystique bromsdelarna. Brake Parts, tillverkade Inc. eftermarknaden broms produkter som Ford använt i några av sina fordon Mercury Mystique. Återkallelsen som inleddes den 13 mars 2006 påverkar endast de produkter som tillverkas mellan 27 juli, 2005 och januari 17, 2006. Dessa Ford-bilar fick cylindrar ersättningsbromsbelägg som var potentiellt farlig. I denna återkallelse, bestämdes det att bromsen tillverkaren var ansvarig, inte biltillverkaren.
Varning

NHTSA rapporten sägs att huvudcylindern innehöll en inre tätning som skulle kunna förlora sin flexibilitet om den del som utsätts för mycket låga temperaturer. Detta skulle kunna leda till en bromsvätska läcker, och i sin tur minskar trycket i bromsledningen. Med stoppsträcka ökade förlusten av trycket i bromsledningen, skulle en bil krasch resultera i slutändan.
Solution

att avhjälpa situationen, Affinia Brake Parts, Inc. överens om att byta bromscylindern innehåller defekta inre tätningen. De ursprungliga Ford tillverkade delar som följde med fordonet inte påverkas av denna återkallelse. Affina kundtjänst nummer är tillgängligt för ägare som kvalificerar för att få gratis reservdelar. Den Affina Group telefonnummer är (800) 323-0354. Konsumenter som upplever problem i samband med återkallelsen eller återkallelsen rättsmedel kan kontakta Safercar.gov för ytterligare information och hjälp.
Identifiering

Affina Brake Parts, Inc. är en produkt av Affina Group, Inc. De är en ledande distributör av eftermarknaden bildelar. De arbetar i Asien, Europa, Indien, Nordamerika och Sydamerika. Kostnaden för att ersätta potentiellt 7,440 enheter som berörs av återkallelsen knackade i Affina årliga intäkter på 2 miljarder USD. De Affina bromsdelar används i Mercury Mystique minns avser specifika broms produkter. De är de delar som säljs under varumärkena Raybestos, Napa, Aimco, AC Delco, Bendix, Carquest och Wagner. Den tilldelade Kampanj ID-nummer för 2006 återkallelsen är 06E022000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146405.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.