Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man byter en Jeep Motor

Jeep motorer kan gå igenom en hel del stress hela livet, särskilt om Jeep tas off-road. När motorn på en Jeep fastnar eller inte, ta bort motorn för att bygga upp det eller ersätta det är en övervägande. Jeep webbplatser kommer att ha byggsatser, delar, verktyg och bara om allt annat som du behöver för att göra jobbet rätt. Saker du behöver
dräneringskärlet
Wrench
Jack
Jack står
Ratchet set
Cup
Visa fler instruktioner
Hur tar man bort motorn

1

Placera drain pan under kylaren. Koppla ur kylarslangen från botten av kylaren med en skruvmejsel eller bara klippa slangen bort om slangen inte kan lossna lätt. Töm kylaren in i tråget. Använd spärrfunktion inställd på att ta bort muttrarna och bultarna som håller kylaren på jeep motorn väggen och dra kylaren ur motorrummet.
2

Använd skiftnyckel för att ta bort muttrarna på slangkopplingar på botten av servopumpen. Ställ koppen under servopumpen, dra slangarna ur pumpen och låt pumpen rinna ner i koppen. Ta bort skruvarna som håller pumpen till brandväggen och ta bort pumpen från motorrummet.
3

bort bultar och muttrar från avgasgrenröret med skiftnyckel och dra avgasgrenrör bort från motorn. Höj den främre änden av Jeep med domkraft, placera pallbockar vid stödpunkter och sänka jeep på läktaren. Ta bort skruvarna som förbinder överföring till motorn med spärrfunktion set.
4

Placera domkraften under motorblocket. Lyft upp motorn för att ta bort vikt av motorfästen. Använda ratchet set bort bultarna från motorfästen. Dra motorfästen ut tillbehören.
5

Placera motorn hissa framför jeepen. Anslut motorn hissa kedjan till motorn. Anslut kedjan till motorfästet montering säkra kedjan med en bult. Använd motorlyft att lyfta motorn ur motorrummet. Addera Hur att släppa motorn
6

Sänk den nya motorn i motorrummet med motorn hissa . Placera domkraften under Jeep motorblocket för att stödja vikten av motorn. Sätt i motorfästen in i beslag och ersätta muttrar och bultar, därefter fast dem med Ratchet set och skiftnyckel
7

Byt avgasgrenrör och använda nyckeln för att säkra avgasgrenrör bultar. motorn. Byt skruvarna som förbinder överföring till motorn med spärrfunktion set.
8

Byt servopumpen till brandväggen och säkra pumpen på plats med skruvarna. Använd spärrfunktion set för att säkra bultarna. Återanslut slangarna till pumpen och fäster muttrarna med skiftnyckel.
9

Byt kylaren till motorn bostäder. Återanslut slangen till botten av kylaren och motorn med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146403.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.