Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Pocket Bike Safety

Pocket cyklar, miniatyr motorcyklar som vanligtvis 2 meter hög och drygt 3 meter lång, har blivit populär på senare år. Som av 2005, fanns det 19 pocket bike riding associationer. För att hålla dig själv och andra säkra, måste du veta hur och var att rida en ficka cykel, samt hur man underhåller en. Säkerhet Gear

Trots sin ringa storlek, pocket bikes är snabba, kraftfulla fordon som kan orsaka personskador för föraren eller andra. Ridning en kräver mycket av samma skyddsutrustning som för en vanlig motorcykel:. En hjälm, kuddar och handskar
Operation

Pocket cyklar är avsedda för en ryttare bara. De är fattiga fordon för att arbeta på natten eftersom de är mycket lägre till marken än en bil, vilket gör det svårt för bilister att se dem. Du ska aldrig hålla på baksidan av en bil i rörelse för extra fart.
Missuppfattningar

Pocket cyklar är avsedda för fritidsbruk eller racing. Aldrig rida dem på gatan eller någon annanstans med trafik. Men stanna på asfalterade släta ytor.
Underhåll

typiska ficka cykel behöver ett oljebyte var fjärde timme. Dessutom bör du justera bromsarna och gasreglaget efter varje ridning session. Denna typ av cykel kräver en viss kvot av olja till bensin, vilket noterades av tillverkaren.
Juridiska frågor

Innan du köper en pocket bike, granska din lokala avdelning av motorfordon (DMV) Handbok för klargörande om laglig användning av ficka cyklar i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146402.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.