Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Korrekt förfarande för att få fram en bil från en parkering plats

För erfarna förare, dra ut från en parkering plats är inte sannolikt ett problem. Däremot kan nya drivrutiner och även några veteran förare tycker att detta är en av de större utmaningarna i körning. När din bil är i trånga med annan trafik runt, bör du vara noga med att undvika att orsaka en olycka. Efter några enkla tips om parkeringsplatser kommer att hålla dig och dem omkring dig trygg. Backa ut ur en vanlig parkeringsplats

Innan du får i din bil för att lämna en parkeringsplats, bör du kontrollera din omgivning. Tillkännagivande om någon har lämnat något bakom, bredvid eller under din bil. Om du närmade bilen framifrån och någon lämnade en kundvagn bakom dig, kanske du vet inte det förrän det är för sent, enligt Snippets.com.

När du är i bilen och spände upp, Använd alla dina speglar för att kontrollera omkretsen av bilen igen när du startar motorn. Om det finns några fotgängare eller bilar som rör sig i körfält bakom dig, vänta för dem att få klara av din bil med minst 10 meter innan den släpps in backväxeln och tillämpning av gaspedalen.

När kusten är klar , tryck ned gaspedalen försiktigt när du ser över din högra axel genom bakrutan för att titta på för alla som närmar sig människor eller fordon. Om du ser en person eller bil, stanna och låta dem passera, eftersom de har rätt till väg.

Förvandla din hjulet i motsatt riktning som du vill gå ur partiet när din bil är ungefär en tredjedel av vägen ut ur parkeringsplats. Blick fram och tillbaka flera gånger från bakrutan till det främre hörnet av bilen som närmar sig det utrymme intill dig. Om du vänt din ratten åt höger, kommer du att titta på vänster front. Var säker på att du har tillräckligt med utrymme för att undvika att slå bilen i nästa utrymme. Fortsätt att titta ut genom bakrutan för annalkande trafik.

När din bil är helt i körfältet, räta ut hjulet och stannar. Placera bilen på enheten och du är redo att gå. Viktigast, kom ihåg att ta det långsamt och lätt genom hela processen.
Dra ut från en fickparkering Space

fickparkering är ibland anses vara den svåraste en förare gör på regelbunden basis. Dra ut från en parallell parkeringsplats är enkel, dock.

Kolla runt omkretsen av din bil innan du kommer in för att se till att det finns något i ditt sätt att du inte kan se från insidan. Spänna fast säkerhetsbältet och starta motorn. Vrid ratten så att hjulen är raka och placera bilen i omvänd, enligt New York Department of Motor Vehicles hemsida.

Titta över din högra axel på bilen bakom dig och försiktigt på gaspedalen och tillbaka rakt upp. Stoppa ett säkert avstånd från bilens främre stötfångare och sätta bilen i enheten. Förvandla din ratten kraftigt mot körfältet, titta över vänster axel mot trafik med foten på bromsen och vänta tills det finns ingen trafik närmar sig. Dra ur utrymmet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146399.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.