Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Top Quality Snökedjor

Snökedjor är kedjor som omger din bil eller lastbilsdäck för att hjälpa dig att behålla grepp på vägen i snöiga eller isiga förhållanden. Snökedjor har blivit något av en nödvändighet när vinterförvaring din bil i delar av världen där snön är vanligt. Dessa kedjor hjälper till att skydda dina däck samtidigt som den hjälper dig att navigera din bil genom potentiellt farliga vägförhållanden. Thule CS10

Thule CS10 snökedjor är tillverkade av högkvalitativt 10 mm kedja, utformad i ett asymmetriskt mönster för bättre grepp på snö och is. Kedjorna har även bitar icebreaker förstärkning Inbyggd, som hjälper kedjorna för att enkelt gräva igenom snö och is.

Dessa snökedjor har en självjusterande spänning system som eliminerar behovet av kedjan spännen. De har också en extern snabbkoppling mekanism som möjliggör enkel installation och borttagning av kedjorna.
Säkerhet Chain Company Super Z6

Super Z6 snökedjor som tillverkas av Säkerhet Chain Company är konstruerade med hjälp av en kabel-liknande kedja som möjliggör användning i små clearance situationer. Dessa kedjor också kräver inte att fordonet flyttas för att installera eller ta bort kedjorna. De har också ett självjusterande spänning system som inte kräver några justeringar göras till kedjorna efter installationen.

Super Z6 kedjorna inte kräver användning av yttre kedjan spännen. De är gjorda av 6 mm kabel kedja och kan användas på personbilar samt underhållsutrustning såsom snöslungor och transportörer flygplatsen.
Thule CB12

Thule CB12 snökedjor upprätthålla rutmönster av CS10 snökedjor i en billigare konstruktion. Dessa kedjor har inte en extern snabbkoppling systemet. De installerar och avlägsnas genom att flytta bilen fram och tillbaka.

Kedjorna är tillverkade av 10 mm kätting och skär genom både snö och is för att ge grepp på farliga vägar. Vid köp av dessa kedjor, kom ihåg att anteckna ditt fordon däckdimension för att säkerställa en korrekt, tight passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146396.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.