Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kan stoppa Ice fastnar på Vindskydd

Om du känner en snö och is storm är på väg din riktning, kanske bilder av snöslungor och flisning isen utanför bilen kommer att tänka på. Inskränka på is som har bildats på vindrutan kan vara en fruktansvärd upplevelse. Du kan göra dig av med den här uppgiften om du gör några framförhållning. Saker du behöver: äldre filt
Winshield skyddande sprej
rakkräm Tvättsprit
torr trasa
Visa fler instruktioner
1

Täck din vindruta med en gammal filt när ett snö eller is storm är på väg till din stadsdel. När du är redo att köra din bil, helt enkelt dra filten utanför vindrutan.
2

Spraya din vindruta med en is och snö skyddsmedel före stormen träffar. Du kan köpa ett skyddsmedel i auto avsnitt av din lokala affär. Den skyddande innehåller kemikalier som inte skadar glaset eller bil, men kommer att hålla isbildning på vindrutan. Addera 3

Rub rakkräm på bilens vindruta före stormen. Rakkräm fastnar på vindrutan, och dess ingredienser förbjuder isbildning. När du är redo att köra bilen, torka vindrutan med rumstempererat vatten och en ren trasa.
4

Före stormen kommer, sandskädda gnugga alkohol på en ren trasa och gnugga den på vindrutan. Detta kommer att orsaka all fukt att springa nedåt, mot huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146394.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.