Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

All Wheel Drive Vs. Vinterdäck

Om du bor i ett område som tar emot täta snöfall, vet du att köra på vintern är helt annorlunda än att köra på sommaren. Medan fyrhjulsdrift och vinterdäck kan hjälpa, gör de det annorlunda. Fördelar med Vinterdäck
däck

Snö har djupare slitbanor än sommaren eller all-season däck. De djupare slitbanor möjligt för dem att enkelt resa genom snön.
Fördelar med All Wheel Drive

en front-wheel-drive eller real-wheel-drive bil, en sladd kan förvandlas till en spin eller bild, beroende på förhållandena. En all-wheel-drive fordonet är mindre benägna att göra det eftersom makten överföringar till hjulen med bäst grepp. Addera ditt Vilket är viktigare?

Samförståndet är att för de flesta snöiga körning, kommer en uppsättning bra vinterdäck vara mer användbar än fyrhjulsdrift, eftersom däcken är den del av bilen alltid är i kontakt med vägen.
Frågor
p Om du väljer en eller båda under vinterkörning, är det fortfarande viktigt att testa dragkraft i olika områden genom att trycka på bromsen vid mycket låga hastigheter. Även med vinterdäck, kan en bild uppstå. Addera Efter Snow

djup slitbana av ett vinterdäck gör den mindre användbar under varmare månader, så se till att har en ny uppsättning däck att sätta på din bil kommer våren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146384.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.