Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Däck Hastighet Säkerhet

Däcket säkerhet Betyget visar den högsta hastighet däcket tål. Om du överskrider hastighetsgränsen rating av däcket, riskerar du blåser ut däcket. Funktion

En bokstav i alfabetet representerar farten rating av däcket. Till exempel, "Q" står för 99 mph, medan "V" står för 149 mph. Du bör inte överskrida högsta hastighet av lägst rankade däck på din bil.
Identifiering

Du hittar däcket rating av bilen bredvid belastningsgrad på däcket. Lasten Betyget är två nummer, så du behöver för att hitta en grupp av tre tecken -. Två siffror följt av en bokstav
Varning

original speed rating av ett däck gäller endast om däcket är korrekt uppblåst och är oskadad. Om däcket har skurits eller punkteras, även om det professionellt reparerades, kan du inte räkna med att prestera upp till sin rating.
Överväganden

Däck hastigheter använder kilometer i timmen som standardenhet och omvandlas till miles per timme, så att betyg inte verkar ha ett tydligt mönster.
potentiellt problem

Federal lag gör inte kräva däcktillverkarna att sätta en hastighet rating på däck, så att dina däck inte kan få informationen på däcksidan. Om dina däck inte har den information, kontakta däcktillverkaren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146382.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.