Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar ett säkerhetsbälte Extension

Säkerhetsbälten förlängare är utformade för att tillåta större förare att bekvämt åka i en bil utan att äventyra säkerheten. Även på ett flygbolag, är ett säkerhetsbälte extender endast knuten till anslutningen änden av säkerhetsbältet, i en bil det är permanent installerad på Anchor änden av bandet. Installera en säkerhetsbälte förlängning är inte svårt, men det måste göras på rätt sätt för den för att ge skydd i händelse av en olycka. Saker du behöver
Säkerhetsbälte extender
Hex bult, mutter och bricka (vanligtvis ingår som extender hårdvara) katalog Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Följ säkerhetsbältet till dess fästpunkt, vilket är vanligt på dörrkarmen eller på sidan av stolen. Pop bort eventuellt material som kan inrymma bulten som förankrar den nedre höftbältet till bilen. Med hjälp av skiftnyckel, ta bort skruv, mutter och bricka från säkerhetsbältet fästet.
2

Observera att säkerhetsbältet extender har en böjd, metall slut. Placera bulten ankare hex som du bara bort genom detta syfte, och sedan förankra den tillbaka till sin ursprungliga hålet som du tog bort den från. Dra åt ordentligt med skiftnyckel.
3

Ta bulten som medföljde säkerhetsbälte extender och placera det till slutet av bilen säkerhetsbälte som du bara bort den andra bulten från. Placera sedan bulten genom den raka änden av säkerhetsbältet förlängare så att änden av säkerhetsbältet förlängare är fäst till änden av den ursprungliga säkerhetsbältet. Kontrollera att bulten är placerad så att den platta huvud kommer att ligga mot sätet eller föraren. Lägg den medföljande mutter och bricka, och dra åt ordentligt med skiftnyckel. Detta kommer att gå med säkerhetsbältet och förlängare.
4

Test säkerhetsbältet förlängning församling genom att ge några snabba bogserbåtar på bältet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146380.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.