Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Så lägger du ett Konvex spegel på en sidospegel

konvexa speglar används av yrkesförare för att öka körsäkerheten och undvika kollisioner. Lastbilschaufförer använder dem och de flesta polisbil har dem. Den största fördelen med att ha en konvex eller vidvinkel spegel är de undanröjer den döda vinkeln på den vänstra sidan av bilen vinkelrätt mot det bakre däcket. Det är därför de kallas ibland döda vinkeln speglar. Konvexa speglar på lastbilar är fastklämda på spegeln fäste, men det finns konvexa speglar gjorda för bilar som inte kräver klämmor och kommer inte att ändra linjerna i bilen. Dessa kan köpas för under $ 10 på de flesta lokala delar butiker och varuhus (såväl som online). Saker du behöver
Mirror
Windex-typ
fönsterputs Tvättsprit
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Mät din förarsidan spegel.
2

Gå till din lokala bil delar butik eller varuhus och välj ett stick-on konvex spegel som passar in på dina befintliga spegel. Dessa speglar är avsedda att installeras enkelt och tas bort om du så önskar. Titta igenom flera speglar och föreställer den vy du kommer att ha när man är installerad på din bil. Om du går till en mindre delar butik, kan expediten låta dig ta flera speglar ut till bilen för att testa dem. Du kanske vill välja den största spegeln du kan passa på din befintliga spegel eftersom de är lättare att anpassa sig till, och de ger en bättre bild av din blinda fläck. Addera 3

Rengör din sidospegel noga med fönsterputs, vilket gör att din bort allt damm och alla vägar film. Rengör spegeln igen med en ren pappershandduk och gnugga alkohol att avlägsna eventuell kvarvarande rester. Många konvexa speglar falla av eftersom spegeln inte var rengöras väl innan installation.
4

bort spegeln från förpackningen och installera den dubbelhäftande tejpen på spegeln (om det behövs) men lämna skyddspappret på bandet.
5

Sitt i förarsätet med fönstret rullas ner. Ställ din sida spegel så att du kan se rätt. Håll i den konvexa spegeln mot din sida spegel och flytta runt tills du har uppnått det optimala läget, göra en anteckning om den platsen. Du kan behöva justera din spegel senare så se den konvexa spegeln inte vidrör spegelhuset och störa flödet av din sidospegel.
6

Ta bort skyddspappret från den dubbelhäftande tejpen på den konvexa spegeln och plats spegeln på sidan spegeln. Tryck den stadigt på plats och håller den där i ca 60 sekunder för att säkerställa en god sammanhållning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146377.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.