Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kör en bil med en platt Trailer

Oavsett vad du dragande, måste särskild försiktighet iakttas vid bilkörning med en platt trailer i släptåg. Den extra vikten av ditt drag i kombination med den extra längden kan göra det svårt att bromsa, vända och klättra kullar. Det finns ett antal försiktighetsåtgärder man kan vidta för att undvika farliga olyckor och säker bogsering. Bryter mot säker bogsering lagar kan resultera i en dyr fin och oönskade poäng på ditt körkort, så det är viktigt att vara säker på att du känner till reglerna innan du börjar köra din bil med en släpvagn i släptåg. Instruktioner
1

Kontrollera alla säkerhetskrav innan du hitch en trailer till din bil. De flesta vagnar har en rekommenderad vikt och storlek kravet att om ignoreras kan resultera i en olycka. Dubbelkolla alla anslutningar, inklusive skumt och bromsljus, så det finns ingen risk för förväxling av andra förare medan du dragande din last.
2

Överbelasta inte vagnen, och vara säker på att vikten fördelas jämnt. För att garantera säker hantering på vägen, vikt kraven för påfyllning en platt resa släpvagn är i allmänhet mellan 11 procent och 12.
3

Öva säkerhetskopiera i en tom parkeringsplats för att få grepp om tekniken, och aldrig lita på dina backspeglar ensam när du backar. Håll ett öga på din släpvagn vid backning för att se till att det inte blir utom kontroll, eventuellt träffa något i din väg.
4

Sakta ner över avstånd, speciellt när man går neråt, för att hålla trailer från överknytning, vilket kan resultera i en dödsolycka.
5

Undvik att köra i blåsiga förhållanden. Extrema vindbyar kan köra dig och ditt släp av vägen. I händelse av att du hittar dig själv att köra mot vinden, köra långsamt för att förhindra en out-of-control situation.
6

upprätthålla jämn hastighet vid körning uppför. Uphill dragande kan vara svårt, och inkonsekvens i hastighet kan resultera i att du och din trailer går baklänges. Hålla din sändning på tredje växeln kommer att se din motor har tillräckligt med kraft för att göra det uppförsbacke färden utan att skada din motor.
7

Kombinera minimal inbromsning med en låg växel när nerför en backe för att undvika att få för mycket hastighet. Lita på låg växel så mycket du kan för att hålla dina bromsarna överhettas.
8

titta efter tecken på trailer-gunga och försöka få det under kontroll innan svajande blir farligt. Sakta ner gradvis om släpet börjar svaja, släppa foten från gasen. Inte bromsen, eftersom det kan leda till en farlig omsättning på din bil och släpvagn.
9

Ge dig själv tillräckligt med utrymme för att stanna, eftersom den extra vikten för släpvagnen skall sätta fart på ditt fordon. Undvik efter andra förare framför dig för nära, sätta en extra två mellanslag mellan dig själv och andra fordon på vägen Addera
. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146373.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.